Bir restoran mirasının çocuğu olarak dünyaya geldiğim için mutfak dünyasındaki yolculuğum erken başladı. Okul günlerinden bu yana her sabah kendimi bir restoranın tanıdık ritmine kapılmış halde buldum. Gururla söyleyebilirim ki doğup büyüyen bir restoran işletmecisiyim.
Restaurant Name
Mahir Lokantası
Cuisine Type
Restaurant
Opening Hours
9:00AM – 1:00AM
2014 kışında Mahir Lokantası’nın açılışı, kararlılık, heyecan ve biraz da tedirginlik dolu bir an oldu. Avrupa gastronomi merkezi İstanbul’da geleneğin yenilikle buluştuğu bir maceraya atıldım. Mahir Lokantası’nın hayata geçmesi için titiz bir planlama ve İstanbul’un zengin mutfak dokusuna derinlemesine bir dalış yapılması gerekti.
Masa örtüsü kumaşından menü melodilerine kadar her şeyi inceleyerek yıllar süren keşiflerin ardından Mahir Lokantası, Aralık 2015’te kapılarını açtı. O günden bu yana sunulan her yemek, misafirlerimizden gelen değerli geri bildirimlerle şekillenen, gelenek ve kalitenin bir kanıtı oldu.
Restoran işletmek sadece bir meslek değildir; adanmışlık ve azimle beslenen bir tutkudur. Mahir Lokantası’nda şef Antonio Carluccio’nun “Bu yemekleri annem ve büyükannemin pişirdiği gibi pişirmeye devam edeceğim” bilgeliğini yansıtarak sevgiyle yemek pişiriyoruz.
1982’den bu yana damak tadınızı şenlendiren zengin lezzeti deneyimleyin… Üç kardeşin vizyonuyla hazırlanmış bir mutfak yolculuğuna çıkın: Osman KIZIL, Orhan KIZIL ve Ahmet KIZIL. Mütevazi bir başlangıç olarak başlayan bu süreç, Osman’ın 1982 yılında Cebecide’de komi olarak işe başlamasıyla başladı. Orhan KIZIL, saygı duyulan dönerin çıraklığından ustasına dönüşerek becerilerini geliştirirken, otantik mutfağa olan tutkunun alevi…
“Gülçimen Aspava’da Otantik Türk Lezzetlerinin Keyfini Çıkarın” Her yemeğin Türkiye’nin zengin mutfak mirasına bir yolculuk olduğu Gülçimen Aspava’da Türk mutfağının özünü keşfedin. Lezzetli kebaplardan aromatik mezelere kadar menümüz, tutku ve uzmanlıkla hazırlanmış geleneksel lezzetlerin bir kutlamasıdır. Her detayının Türkiye’nin büyüsünü yansıttığı restoranımızın sıcak ortamına kendinizi kaptırın. İster arkadaşlarınızla rahat bir yemek, ister sevdiklerinizle unutulmaz bir…
Menüyü mevsimlerin belirlediği ve yaratıcılığın sınır tanımadığı bir mutfak dünyasına adım atın. Spago’da, vizyon sahibi Wolfgang Puck’ın rehberliğinde, sıradanlığın ötesine geçen bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. Menümüz, Amerikan, Asya ve İtalyan etkilerini uyumlu bir füzyonla harmanlayan lezzetlerin bir senfonisidir. Her yemek, yerel pazarlardan elde edilen en iyi mevsimlik ürünleri sergilemek için titizlikle hazırlanmış olup, çiftlikten…
Mutfak tutkularınızı şımartın, yemek tutkunları! Türkiye’deki Ceviz Ağacı’nın en taze ürünlerini ve güncel fiyatlarını arıyorsanız şanslısınız. Daha fazla kendinizi yormayın; ağız sulandıran görseller ve doğrudan Walnut Tree Türkiye’nin resmi kaynaklarından alınan güncel fiyatlar ile tamamlanan en son menülerini titizlikle derledik. Ceviz Ağacı Menüsünde sizi bekleyen birbirinden lezzetli seçenekleri keşfedin. Kalabalığın hoşuna giden favorilerden iştah açıcı…
Sushi&Spice olarak mutfaktaki varlığımızı genişletmek için heyecan verici bir yolculuğa çıkıyoruz ve ilk etapta 15’i İstanbul’da olmak üzere 25 şube açma hedefiyle yola çıkıyoruz. En taze malzemelerle hazırlanan menümüzdeki her yemek, misafirlerimizin beş duyusunu da memnun edecek şekilde tasarlandı. En popüler suşi seçeneklerimiz arasında Dinamit Karides Rulosu, Kaliforniya Rulosu ve 20 parçalı Pişmiş Karışım seti…
32.643 m2’lik yemyeşil bir alana yayılan geniş bir cennet olan Belgradkapı Sosyal Tesisleri’nin yemyeşil ortasında heyecan dolu bir yolculuğa çıkın. Bu sakin mabedin içinde, lezzetlerin dans ettiği ve damakların keyif aldığı 839 metrekarelik bir mutfak vahası yer alıyor. 351 metrekarelik geniş bir yerleşim bölgesi olan ve 80 seçici konuğu ağırlama kapasitesine sahip olan Kırmızı Salon’u…