İtalyan geleneğine dayanan eskimeyen bir kurum olan Cipriani’nin zengin tarihi ve mutfak mirasının keyfini çıkarın. 1931 yılında Venedik’in ikonik San Marco Meydanı’nda yer alan “Harry’s Bar” olarak kurulan Cipriani, gastronomiye öncü katkılarıyla damak zevkini büyüledi.
Restaurant Name
Cipriani Istanbul
Cuisine Type
Italian
Opening Hours
12:00PM – 12:00AM
İki İtalyan başyapıtının ardındaki vizyon sahibi Giuseppe Cipriani ile mutfak yenilikçiliğinin büyüleyici öyküsünü açığa çıkarın: Nefis Bellini kokteyli ve sevilen Carpaccio. Bu ikonik yemeklerin birinci nesil dahi Giuseppe Cipriani’nin damgasını taşıdığını biliyor muydunuz?
Yüzyıl ressamı Giovanni Bellini’nin zamansız sanatından ilham alan efsanevi Bellini kokteylini yudumlarken kendinizi Rönesans Venedik’in hareketli sokaklarına taşıyın. Lezzetli beyaz şeftali püresi ve efervesan İtalyan Prosecco’dan hazırlanan her yudum, Bellini’nin başyapıtı “Çölde Francis”in narin tonlarını yansıtıyor. Cipriani’nin mutfak mükemmelliğine olan sarsılmaz bağlılığının bir kanıtı olan sanat ve lezzetin birleşimini deneyimleyin.
Cipriani Istanbul Özel Öğle Yemeği – 575 TL
Menü Öğesi
Tatlı Mısır, Kiraz Domates ve Avokado ile Salatalık Salatası
Etli ve Sebzeli İtalyan Çorbası
Kuzu Ragù’lu Beyaz Tagliarelle
Yabani Mantarlı ve Patates Püreli Kavrulmuş Tavuk
Vanilyalı Dondurmalı Cevizli Tart
Kahve ya da Çay
Su veya Alkolsüz İçecekler
Hizmet Bedeli (x10)
Cipriani Istanbul Mezeler
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Pappa al Pomodoro
190 TL
Kızarmış Bebek Enginar alla Romana
325 TL
Hamsi ve Buffalo Mozzarella ile Panelenmiş Kabak Çiçeği
370 TL
Kiraz Domatesli ve Tagglasche Zeytinli Burrata (300 gr)
350 TL
Kuşkonmazlı Ev Yapımı Marine Somon
420 TL
Tonnato Soslu Ton Balıklı Tartar
490 TL
Tartar Soslu Karides ve Kalamar Fritti
450 TL
Carpaccio ‘Alla Cipriani
375 TL
Biftek Tartar “alla Cipriani”
430 TL
Traşlanmış Parmesanlı Bresaola della Valtellina
380 TL
Tonnato Soslu İnce Dilimlenmiş Dana Eti
380 TL
Cipriani Istanbul Pizzalar
Menu Secenegi
Fiyat (TL)
Buffalo Mozzarellalı Pizza
430 TL
Dört Peynirli Pizza
450 TL
Bresaola ve Rucola ile Pizza Valtellina
525 TL
Pizza Vejetaryen.
405 TL
Cipriani Istanbul Çorbalar, Makarna ve Risotti
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Etli ve Sebzeli İtalyan Çorbası
145 TL
Patlıcan “alla Parmigiana”
345 TL
Hindi Jambonlu Fırında Yeşil Tagliolini “alla Cipriani”
380 TL
Beş Domatesli Beyaz Tagliarelle
380 TL
Yeşil Tagliardi “alla Bolognese”
380 TL
Safran ve Dana Pastırmalı Pappardelle
390 TL
Rigatoni “alla Sicilya”
380 TL
İstiridyeli Spagetti
500 TL
Ev yapımı Ricotta Gnocchi “al Guardi”
390 TL
Ev Yapımı Kremalı Dana Tortellini
410 TL
Istakozlu ve Deniz Ürünlü Risotto
720 TL
Cipriani Istanbul Özel
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Mattone Usülü Fırınlanmış Tavuk
65 TL
Pane Edilmiş Dana Eti
90 TL
Lagos Balığı
95 TL
Cipriani Istanbul “Alba”dan Beyaz Trüf Mantarı
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Beyaz Trüflü Burrata
3.550 TL
Beyaz Yermantarlı Carpaccio
3.575 TL
Beyaz Trüf Mantarlı Steak Tartar
3.630 TL
Burrata ve Beyaz Yermantarlı Pizza
3.630 TL
Beyaz Trüf Mantarlı Ev Yapımı Tagliolini
3.580 TL
Beyaz Yermantarlı Risotto
3.640 TL
Beyaz Trüf Ekstra Tıraş
3.200 TL
Cipriani Istanbul Salatalar
Salata
Fiyat (TL)
Kuşkonmazlı Akdeniz Salatası
350 TL
Avokadolu & Mozzarellalı Salatalık Salatası
275 TL
Tatlı Mısırlı, Kiraz Domatesli & Avokadolu Pancarlı ve Keçi Peynirli Kuşkonmazlı Salata
250 TL
Roka, Güneşte Kurutulmuş Domates ve Parmesanlı Enginar Salatası
220 TL
Waffle Bebek Enginar ve Traşlanmış Parmesanlı Avokado Salatası
550 TL
Zeytinyağı ve Limonlu Ahtapot ve Karides
320 TL
Kırmızı Karides, Avokado, Yeşil Fasulye ve Zeytinli “Şehir Salatası”
Mesai Karaköy’de Mükemmel Mutfağın Keyfini Çıkarın Her yemeğin bir şaheser olduğu, her lokmanın bir hikaye anlattığı Mesai Karaköy’e hoş geldiniz. Lezzetin sınır tanımadığı ve her yemeğin tadına varılacak bir deneyim olduğu bir dünyaya adım atın. 2024 menümüz, geleneksel Türk lezzetlerini, damak tadınızı baştan çıkaracak çağdaş dokunuşlarla harmanlayarak, mutfak yenilikçiliğinin özünü temsil ediyor. Görkemli mezelerden leziz…
2024 Kantinery Menüsüyle Karşınızdayız! Damak zevkinizi tatmin etmek ve duyularınızı harekete geçirmek için hazırlanmış en yeni seçeneklerimizle bir mutfak yolculuğuna çıkın. Yemek deneyiminizi geliştirmek için özenle ve yaratıcılıkla seçilmiş lezzetlerin birleşimini keşfedin. Damak tadınızı uyandıran canlı başlangıçlardan, kalıcı bir etki bırakan görkemli ana yemeklere kadar her yemek, başlı başına bir şaheserdir. Yetenekli şeflerimiz tarafından titizlikle…
Ferida Brasserie’nin Bağdat Caddesi’ndeki yeni lokasyonunda yılbaşının büyüsüne adım atın. Geri sayım başladığında, canlı DJ’lerin canlı ritimlerinin gecenin ritmini belirlediği unutulmaz bir kutlamaya kendinizi kaptırın. Usta barmenlerimizin ustalıkla hazırladığı Ferida’nın ünlü kokteylleri eşliğinde, bu kutlamaya özel olarak hazırlanan enfes lezzetlerle dolu bir mutfak yolculuğunun keyfini çıkarın. İstanbul’un hareketli alışveriş ve yeme-içme bölgesinin kalbinde yer alan…
Her lokmanın cesur tatlar ve kaliteli malzemelerle kutlandığı Bizon Burger’e hoş geldiniz. 2024 menümüz sizi tutku ve yaratıcılıkla hazırlanmış cezbedici gurme burger seçeneklerinin tadını çıkarmaya davet ediyor. Tamamı kızarmış börek çöreğinin içinde yer alan, eritilmiş çedar peyniri, çıtır domuz pastırması ve gizli sosumuzla süslenmiş sulu sığır eti başyapıtı olan imzalı Bizon Burger’imizin keyfini çıkarın. Vejetaryen…
Pizzaköy Menüsü 2024’e hoş geldiniz!Her isteğinizi tatmin etmek ve damak zevkinizi memnun etmek için titizlikle hazırlanmış el yapımı pizzalardan oluşan büyüleyici seçkimizle gastronomik bir yolculuğun tadını çıkarın. Tamamı zanaatkar fırınlarımızda ustalıkla pişirilen birinci sınıf malzemelerin, geleneksel tariflerin ve çağdaş yeteneklerin mükemmel birleşimini deneyimleyin. Klasik Margheritalardan macera dolu gurme kreasyonlara kadar her damak zevkini tatmin edecek…
Mirasın mutfak inovasyonuyla iç içe geçtiği, unutulmaz lezzetlere imza atan Emirgan Sütiş’te lezzetler arasında heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Sütiş’in zengin tarihi, Batum’da leziz kekleri ve sütlü lezzetleriyle tanınan Hacı Mehmet Ağa ve Sütçü Ahmet’in şekerleme hünerlerinin, vizyon sahibi Mevlüt Kocadağ’a ilham verdiği 1850’li yıllara kadar uzanıyor. 1953 yılında Mevlüt, Sütiş’in temel taşını Nişantaşı’nda atarak…