Antalya’nın kalbinde yer alan gizli mücevher Vahap Restaurant’ta unutulmaz bir mutfak yolculuğunun tadını çıkarın. Titizlikle hazırlanmış menümüz, enfes başlangıçlar ve sıcak meze seçenekleriyle damak tadınızı tatmin etmeyi vaat ediyor.
Restaurant Name
Vahap Usta
Cuisine Type
Turkish Restaurant
Opening Hours
10:00AM – 1:00AM
Akdeniz’den gelen en kaliteli ve en taze malzemelerden hazırlanmış leziz başlangıç çeşitlerimizle gastronomi maceranıza çıkın. Mükemmel bir şekilde özenle hazırlanmış Steak Tartar’ımızın zenginliğinin tadını çıkarın veya Ezine, Rokfor, kaşar ve kaşar peynirlerinden oluşan iştah açıcı çeşitlerin yer aldığı Peynir Tabağımızdaki lezzet senfonisinin keyfini çıkarın.
Mükemmel bir şekilde marine edilmiş bonfile dilimlerinin çıtır roka, parmesan peyniri ve biraz balzamik sos ile süslendiği Carpaccio Di Monza’mız ile mutfak mutluluğunu yaşayın. Veya ince dilimlenmiş ve tercihinize göre ustalıkla tatlandırılmış Yaprak Karaciğerimizin lezzetli lezzetlerinin tadını çıkarın.
Denizin tadına bakmak isteyenler için menümüz, en seçici deniz ürünleri tutkunlarını bile tatmin edecek muhteşem Karides Güveç ve Karides Tava’yı içeriyor.
Vaha Restoran’da her yemek birer başyapıt olup, unutulmaz bir yemek deneyimi yaşatmak için titizlikle hazırlanmıştır. Bize katılın ve eşi benzeri olmayan bir mutfak keyfi yolculuğuna çıkın. Damak tadınız size teşekkür edecek.
Başlangıçlar
Yemek
Açıklama
Steak Tartar
İnce doğranmış dana filetosu, kapari, kornişon, soğan, maydanoz, dijon hardalı ve yumurta sarısı ile hazırlanan, kızarmış ekmek dilimleri ile servis edilen bir Fransız klasiğidir.
Peynir Tabağı
Ezine peyniri, rokfor peyniri, cheddar peyniri, kaşar peyniri, kızartılmış melba ekmeği, kurutulmuş kayısı, incir ve ceviz eşliğinde servis edilir.
Carpaccio Di Monza
Marine edilmiş bonfile dilimleri üzerinde crispy roka, parmesan peyniri, balsamic sos ve çekilmiş karabiber eşliğinde servis edilir.
Ara Sıcaklar
Yemek
Açıklama
Yaprak Ciğer
İnce dilimlenmiş dana ciğerinin unlanıp kızartılmasıyla hazırlanır ve sumaklı soğan, maydanoz, domates dilimleri ile sıcak servis edilir.
İçli Köfte (Haşlama)
İnce bulgur, irmik ve baharatlarla hazırlanan dış harcın içine kıyma, soğan, ceviz ve baharatlarla hazırlanan iç harç konularak şekillendirilir ve haşlanarak servis edilir.
İçli Köfte (Kızartma)
İnce bulgur, irmik ve baharatlarla hazırlanan dış harcın içine kıyma, soğan, ceviz ve baharatlarla hazırlanan iç harç konularak şekillendirilir ve kızartılarak servis edilir.
Lahmacun
İnce açılmış hamurun üzerine yayılan kıyma, domates, biber, soğan, sarımsak ve baharat karışımının fırında pişirilmesiyle hazırlanan, limon dilimleri ve maydanoz ile servis edilen lezzetli bir Türk klasiğidir.
Fındık Lahmacun
Küçük boyutlarda açılan hamurun üzerine yayılan kıyma, domates, biber, soğan, sarımsak ve baharat karışımının fırında pişirilmesiyle hazırlanan, limon dilimleri ve maydanoz ile servis edilen mini lahmacundur.
Ceviz Lahmacun
İnce açılmış hamurun üzerine yayılan kıyma, ceviz, domates, biber, soğan, sarımsak ve baharat karışımının fırında pişirilmesiyle hazırlanan, limon dilimleri ve maydanoz ile servis edilen özel bir lahmacun çeşididir.
Karides Güveç
Tereyağı ve sarımsakla sotelenen karideslerin domates, biber, soğan ve çeşitli baharatlarla harmanlanıp güveçte pişirilmesiyle hazırlanan, üzerine kaşar peyniri rendesi serpilerek sıcak servis edilen lezzetli bir deniz ürünü yemeğidir.
Karides Tava
Un ve baharatlarla harmanlanmış karideslerin kızgın yağda çıtır çıtır olana kadar kızartılmasıyla hazırlanan, limon dilimleri ve taze yeşilliklerle servis edilen lezzetli bir deniz ürünü yemeğidir.
Patates Kızartması
İnce dilimlenmiş patateslerin altın rengi alana kadar kızgın yağda kızartılmasıyla hazırlanan, tuz serpilerek servis edilen, çıtır çıtır ve lezzetli bir atıştırmalıktır.
Yoğurtlu Taze Patates Kızartması
Taze patates dilimlerinin önceden haşlanması ve ardından kızgın yağda kızartılmasıyla hazırlanan, üzerine sarımsaklı yoğurt ve taze nane ile servis edilen hafif ve lezzetli bir atıştırmalıktır.
İstiridye Mantarı
Zengin ve kremamsı bir dokuya sahip, ızgara veya sote edilmiş olarak sunulan, çeşitli yemeklerde kullanılan ve besleyici özelliklere sahip lezzetli bir mantar çeşididir.
Bademli İçli Pilav
Tereyağında kavrulmuş iç pilavın içine çıtır çıtır kavrulmuş bademlerin eklenmesiyle hazırlanan, üzerine taze yeşilliklerle süslenen, zengin ve lezzetli bir pirinç yemeğidir.
Kuru Dolma
Kuru yapraklarla hazırlanan ve iç harcıyla doldurulan, genellikle pirinç, kuru soğan, kuş üzümü, fındık veya ceviz gibi malzemelerin kullanıldığı, zeytinyağı ve limon suyu ile servis edilen geleneksel bir Türk yemeğidir.
Geleneksel Türk Et Yemekleri
Yemek Adı
Açıklama
Kekikli Et
Önceden marine edilmiş dana veya kuzu etinin taze kekik, sarımsak, zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanarak ızgarada veya tavada pişirilmesiyle hazırlanan, yoğun aromalı ve lezzetli bir et yemeğidir.
Soslu Küşleme
Önceden marine edilmiş küşlemelerin, genellikle domates, biber salçası ve baharatlarla hazırlanan özel bir sos eşliğinde ızgarada veya fırında pişirilerek servis edildiği, lezzetli ve doyurucu bir et yemeğidir.
Osmanlı Güveci
Dana eti veya kuzu etinin, patlıcan, patates, biber, domates, soğan ve sarımsak gibi sebzelerle birlikte güveç kaplarında pişirilerek hazırlanan, zengin baharatlarla lezzetlendirilen ve sıcak olarak servis edilen geleneksel bir Osmanlı yemeğidir.
Çoban Kavurma
Dana veya kuzu etinin doğranıp tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, biber, domates, soğan ve baharatlarla zenginleştirilen, sote edilmiş sebzelerle birlikte servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir et yemeğidir.
Saç Kavurma
İnce doğranmış dana veya kuzu etinin, genellikle sac adı verilen geniş metal tepsi veya tavada yüksek ateşte kızartılarak hazırlanan, biber, domates, soğan ve baharatlarla zenginleştirilen, sıcak olarak servis edilen geleneksel bir Türk yemeğidir.
Et Sote
Doğranmış dana veya kuzu etinin yüksek ateşte kısa sürede pişirilerek hazırlanan, genellikle sebzelerle birlikte sote edilen, lezzetli ve hızlı bir et yemeğidir.
Tavuk Sote
Doğranmış tavuk etinin tereyağı veya zeytinyağında kavrulmasıyla hazırlanan, genellikle sebzelerle birlikte sote edilerek yapılan, hafif ve lezzetli bir tavuk yemeğidir.
İtalyan Esintili Yemekler
Yemek Adı
Açıklama
Spagetti Bonfile
İnce dilimlenmiş dana bonfile etinin, zeytinyağı ve sarımsakla kavrulmasıyla hazırlanan, domates sosu ve baharatlarla tatlandırılan, üzerine haşlanmış spagetti ile servis edilen lezzetli bir İtalyan yemeğidir.
Soslu Spagetti Bonfile
İnce dilimlenmiş dana bonfile etinin, zeytinyağı ve sarımsakla kavrulmasıyla hazırlanan, üzerine lezzetli domates sosu ve çeşitli baharatlar eklenerek tatlandırılan, haşlanmış spagetti ile servis edilen lezzetli bir İtalyan yemeğidir.
Kremalı Brokoli Mantar Soslu Bonfile
Izgarada pişirilmiş dana bonfile etinin, zengin kremalı bir sos eşliğinde, hafifçe sotelenmiş brokoli ve mantar ile servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir yemektir.
Vejateryan tabağı
Yemek Adı
Açıklama
Sebze Sote
Çeşitli taze sebzelerin, genellikle doğranmış biber, domates, patlıcan, kabak ve soğan gibi malzemelerin tereyağında veya zeytinyağında hızlıca pişirilmesiyle hazırlanan, sağlıklı ve lezzetli bir yemektir.
Beef Dishes (Dana Etli Yemekler)
Yemek Adı
Açıklama
Tereyağlı Bonfile
Özenle hazırlanmış dana bonfile etinin, tereyağında kısa süreli bir şekilde pişirilerek lezzetlendirildiği, yumuşak ve zengin bir tat sunan, lüks ve keyifli bir yemektir.
Bonfile Sarma
İnce dilimlenmiş dana bonfile etinin içine genellikle peynir, ıspanak veya mantar gibi malzemelerle doldurularak rulo şeklinde sarılması ve ardından fırında veya tavada pişirilerek hazırlanan, lezzetli ve gösterişli bir yemektir.
Taze Otlu Bonfile
Özel olarak seçilmiş taze otların, genellikle maydanoz, dereotu ve fesleğen gibi aromatik bitkilerin ince doğranarak hazırlanan harcın, bonfile etiyle birlikte sarılıp pişirilmesiyle elde edilen, taze ve nefis bir et yemeğidir.
Taze Otlu Antrikot
Özenle seçilmiş taze otların, genellikle maydanoz, dereotu ve fesleğen gibi aromatik bitkilerin ince doğranarak hazırlanan harcın, antrikot etiyle birlikte marine edilip pişirilmesiyle elde edilen, lezzetli ve aromatik bir et yemeğidir.
Bonfile Lokum
İnce dilimlenmiş dana bonfile etinin, genellikle ıspanak, peynir veya mantar gibi malzemelerle doldurulup rulo şeklinde sarılarak hazırlanan, daha sonra dilimlenip tavada kızartılarak veya fırında pişirilerek servis edilen, lezzetli ve gösterişli bir et yemeğidir.
File Şatobriyan
İnce dilimlenmiş dana fileto etinin, genellikle tereyağında kısa süreli bir şekilde pişirilmesiyle hazırlanan, hafif ve lezzetli bir et yemeğidir.
Dana Madalyon
İnce dilimlenmiş dana etinin genellikle ızgarada veya tavada hızlıca pişirilerek hazırlanan, yumuşak ve lezzetli bir et yemeğidir.
Lamb Dishes (Kuzu Etli Yemekler)
Yemek Adı
Açıklama
Kuzu Külbastı
Kuzu etinin özel olarak seçilmiş parçalarından hazırlanan, genellikle ızgarada pişirilerek servis edilen, yumuşak ve lezzetli bir et yemeğidir.
Kuzu Küsleşme
Kuzu etinin tereyağında veya zeytinyağında kısık ateşte uzun süre pişirilerek hazırlanan, yumuşak ve lezzetli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Pirzola
Kuzu etinin kemikli dilimlenmiş parçalarından hazırlanan, genellikle ızgarada veya fırında pişirilerek servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Çöp Şiş
Kuzu etinin kemiksiz parçalarından hazırlanan, genellikle şişe dizilerek ızgarada veya mangalda pişirilen, lezzetli ve keyifli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Beyti
Özel olarak hazırlanmış kuzu kıymasının baharatlarla harmanlanıp şişe sarılıp ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, daha sonra lavaş ekmeği ile sarılarak servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir Türk yemeğidir.
Kuzu Böbrek Izgara
Özenle hazırlanmış kuzu böbreklerinin genellikle ızgarada pişirilerek servis edildiği, aromatik ve lezzetli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Kafes
Kuzu etinin kaburga kısmından kesilen ve genellikle ızgarada veya fırında pişirilerek hazırlanan, lezzetli ve gösterişli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Yürek Izgara
Özenle hazırlanmış kuzu yüreklerinin genellikle ızgarada pişirilerek servis edildiği, besleyici ve lezzetli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Kaskı
Kuzu etinin özel olarak hazırlanmış kısmından elde edilen, genellikle kızartılarak veya ızgarada pişirilerek servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Yürek Şiş
Özenle hazırlanmış kuzu yüreklerinin şişlere dizilerek ızgarada veya mangalda pişirildiği, lezzetli ve besleyici bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Kaburga
Kuzu etinin kaburga kısmından kesilmiş parçalarından hazırlanan ve genellikle ızgarada veya fırında pişirilerek servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir kuzu yemeğidir.
Dry Aged Beef Dishes (Kuru Yaşlandırılmış Dana Eti Yemekleri)
Yemek Adı
Açıklama
T-Bone Steak
Dana etinin bel kısmından alınan ve hem fileto hem de kontrfile parçasını içeren, genellikle ızgarada veya tavada pişirilerek hazırlanan, kemikli ve lezzetli bir biftek çeşididir.
Dallas Steak
Dana etinin sırt kısmından alınan, yoğun mermer dokusuna sahip, genellikle ızgarada veya tavada pişirilerek hazırlanan, lezzetli ve doyurucu bir biftek çeşididir.
Argentine Steak
Arjantin usulü olarak genellikle yüksek kaliteli dana etinin, odun ateşinde veya ızgarada pişirilerek hazırlanan, dışı çıtır içi sulu kalan, yoğun aromalı ve lezzetli bir biftek çeşididir.
Antrikot
Dana etinin sırt kısmından alınan, mükemmel bir mermer dokuya sahip olan, genellikle ızgarada veya tavada pişirilerek hazırlanan, yumuşak ve lezzetli bir biftek çeşididir.
Asado
Arjantin mutfağına özgü, dana etinin kaburga kısmından alınan parçaların odun veya kömür ateşinde uzun süre pişirilmesiyle hazırlanan, aromatik ve lezzetli bir et yemeğidir.
Köfteler (Meatball Varieties)
Köfte Çeşidi
Açıklama
Cheddar Peynirli Köfte
Özel olarak hazırlanmış kıyma etiyle yapılan köftelerin içine rendelenmiş cheddar peyniri eklenerek şekillendirilmesi ve daha sonra ızgarada veya tavada pişirilmesiyle hazırlanan, içi peynirle dolu ve lezzetli bir köfte çeşididir.
Kasap Köfte
Genellikle özel baharatlarla harmanlanmış dana veya kuzu kıymasının yoğrulmasıyla hazırlanan, ardından köfte şekli verilip ızgarada veya tavada pişirilerek servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir köfte çeşididir.
İnegöl Köfte
Özel olarak hazırlanmış dana veya kuzu kıymasının, içine çeşitli baharatlar ve soğan eklenerek yoğrulmasıyla hazırlanan, yuvarlak veya oval şekilde şekillendirilip genellikle kömür ateşinde pişirilerek servis edilen, lezzetli ve geleneksel bir Türk köfte çeşididir.
Sucuk Izgara
Sucuk ve dana kıymasının karıştırılmasıyla elde edilen bir harcın şekillendirilip kızartılmasıyla hazırlanan, içi sulu ve lezzetli bir köfte çeşididir.
Kebaplar (Kebab Varieties)
Kebap Çeşidi
Açıklama
Adana
Özel baharatlarla yoğrulmuş kıyma etinin şişlere saplanarak mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, acılı ve lezzetli bir kebap çeşididir.
Tavuk Şiş
Özel baharatlarla marine edilmiş tavuk etinin şişlere dizilerek mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve hafif bir tavuk yemeğidir.
Boğumlu Şiş Köfte
Özel baharatlarla yoğrulmuş kıyma etinin boğumlu şekiller verilerek şişlere saplanıp mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve geleneksel bir köfte çeşididir.
Pasur Kebabı
Doğranmış dana veya kuzu etinin, soğan, biber ve domates gibi sebzelerle birlikte şişe dizilip mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve aromatik bir kebap çeşididir.
Beyti
Özel baharatlarla yoğrulmuş kıyma etinin şişe sarılıp ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, daha sonra lavaş ekmeğine sarılarak dilimlenen ve yoğurt ile domates sosu eşliğinde servis edilen bir kebap çeşididir.
Hünkar Beğendi
Közlenmiş patlıcan püresinin tereyağı, un ve süt ile birlikte pişirilmesiyle hazırlanan, üzerine genellikle kuzu etiyle yapılan güveçte pişirilmiş etin servis edildiği, lezzetli ve zengin bir Osmanlı yemeğidir.
Beyti Sarma
Özel baharatlarla yoğrulmuş kıyma etinin, ince dilimlenmiş dana bonfile etinin etrafına sarılarak rulo şeklinde hazırlanması ve daha sonra ızgarada veya fırında pişirilerek servis edilmesiyle hazırlanan bir kebap çeşididir.
Ali Nazik
Közlenmiş patlıcan püresinin üzerine, özel olarak hazırlanmış dana veya kuzu etiyle yapılmış etin konularak servis edildiği, yoğurt ve tereyağı ile lezzetlendirilen bir Türk yemeğidir.
Usta Special Beyti Sarma
Özel baharatlarla zenginleştirilmiş kıyma etinin, ince dilimlenmiş dana bonfile etinin etrafına sarılarak rulo şeklinde hazırlanması ve daha sonra ızgarada veya fırında pişirilerek servis edilmesiyle hazırlanan bir kebap çeşididir.
Kuzu Şiş
Özenle hazırlanmış kuzu etinin küp şeklinde kesilerek şişlere dizilmesi ve ardından mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve besleyici bir et yemeğidir.
Ciğer Şiş
Dana veya kuzu ciğerinin küp şeklinde kesilerek şişlere dizilmesi ve ardından mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve gözde bir Türk kebap çeşididir.
Yoğurtlu Kebap
Genellikle köfte veya dönerin üzerine yoğurt sosu ve tereyağı ile servis edilen, yoğun ve zengin bir lezzet sunan bir Türk yemeğidir.
Karışık Izgara
Genellikle dana, kuzu ve tavuk etlerinin yanı sıra köfte, kanat, sucuk gibi çeşitli et ürünlerinin ızgarada pişirilerek hazırlandığı, çeşitlilik ve lezzet sunan bir yemek çeşididir.
Soğan Kebabı
Önceden marine edilmiş kuzu etinin, iri doğranmış soğanlarla birlikte şişlere dizilerek ızgarada veya mangalda pişirilmesiyle hazırlanan, yoğun aromalı ve lezzetli bir kebap çeşididir.
Fıstıklı Kebap
Genellikle kuzu veya dana etinin özel baharatlarla harmanlanarak hazırlanan köfte şeklindeki parçaların, içine fıstık eklenerek yoğrulması ve daha sonra mangalda veya ızgarada pişirilerek servis edilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve farklı bir kebap çeşididir.
Kanat
Tavuğun kanat kısmından alınan parçalardır. Genellikle marine edilerek veya çeşitli baharatlarla tatlandırılarak ızgarada veya fırında pişirilir ve sıcak servis edilir. Sulu yemeklerde veya atıştırmalık olarak da tüketilebilirler.
Domatesli Kebap
Genellikle özel olarak hazırlanmış kıyma etinin, içine doğranmış domates eklen
Salatalar (Salad Varieties)
Salata Çeşidi
Açıklama
Avokado Salatası
Taze avokado dilimlerinin, domates, salatalık, soğan ve yeşilliklerle birlikte harmanlanarak limon suyu veya zeytinyağı ile tatlandırıldığı, sağlıklı ve besleyici bir salata çeşididir.
Beef Salata
Genellikle ızgara veya marine edilmiş dana etinin, yeşillikler, sebzeler ve soslarla birlikte servis edildiği, protein açısından zengin ve doyurucu bir salata çeşididir.
Gavurdağı Salata
Genellikle domates, salatalık, soğan ve yeşilliklerin doğranıp karıştırıldığı, ardından nar ekşisi ve zeytinyağı gibi soslarla tatlandırılarak servis edilen, lezzetli ve sağlıklı bir Türk salata çeşididir.
Kaşık Salata
Küçük doğranmış domates, salatalık, yeşil biber, soğan ve maydanozun zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberle karıştırılarak hazırlanan, kolay ve hafif bir Türk salata çeşididir.
Çoban Salata
Doğranmış domates, salatalık, biber, soğan ve maydanozun, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberle tatlandırılarak karıştırıldığı, lezzetli ve sağlıklı bir Türk salata çeşididir.
Tulum Peynirli Salata
Doğranmış marul veya roka yapraklarıyla birlikte dilimlenmiş domates, salatalık, biber ve soğanın, tulum peyniri dilimleriyle birlikte karıştırılarak zeytinyağı ve limon suyu veya nar ekşisi ile tatlandırıldığı, lezzetli ve doyurucu bir salata çeşididir.
Semizotu Salata
Taze semizotunun doğranarak limon suyu veya nar ekşisi ile tatlandırıldığı, ardından zeytinyağı ve tuz eklenerek karıştırıldığı, lezzetli ve sağlıklı bir salata çeşididir.
Roka Salata
Taze roka yapraklarının, domates, salatalık, soğan gibi sebzelerle birlikte doğranarak karıştırıldığı, zeytinyağı, limon suyu veya nar ekşisi ile tatlandırılarak hazırlanan, lezzetli ve sağlıklı bir salata çeşididir.
Hoş geldiniz, Mutfak Meraklıları! Türkiye’deki en taze Paket Burger Menü fiyatlarını mı arıyorsunuz? Göreviniz burada sona eriyor! Doğrudan Packet Burger Türkiye’nin resmi kaynaklarından alınan, canlı görüntüler ve güncel fiyatlar ile tamamlanan cezbedici menü çeşitlerini açıklarken bizimle birlikte bir mutfak macerasına dalın. Rahatınız için titizlikle kategorize edilmiş lezzet dünyasını keşfedin: Kalabalığı memnun edenlerden bütçe dostu seçeneklere,…
Bağdat Caddesi’ndeki ünlü Rotisserie Noir’ın kardeş işletmesi Brasserie Noir’da keyifli bir mutfak yolculuğunun keyfini çıkarın. Burada, orijinal mekanın samimi sınırlarından uzaklaşarak, zarif ve ferah bir ortamda hazırlanmış, Fransız esintili zarif bir menü sunuyoruz.Rotisserie’nin karanlık cazibesine tezat oluşturan Brasserie Noir, bembeyaz masa örtüleri ve şık kırmızı sandalyeleriyle sizleri karşılıyor, akşam yemeği servisi sırasında canlı müzikle daha…
yüzyıldan kalma Palazzo Corpi Binası’nın tarihi sınırları içinde yer alan Cecconi’s’te zamansız zarafetin ve mutfak mükemmelliğinin keyfini çıkarın. Her anın gelenek ve yeniliğin kutlandığı mükemmel bir İtalyan yemek deneyimi sizi bekliyor. Tembel pazar günlerindeki güneşli brunchlardan, yıldızların altında büyüleyici akşam yemeklerine kadar, Cecconi’s sizi her nefis lokmayla İtalya lezzetlerinin tadına varmaya davet ediyor. İster iç…
Pierre Loti Tepesi 2024 Menüsü’nün cezbedici lezzetlerini açıklarken eşi benzeri olmayan bir gastronomi macerasına atılın. Nefes kesen manzaralar arasında yer alan ve zengin bir tarihle dolu Pierre Loti Tepesi, sıradanlığın ötesinde bir deneyim vaat ediyor. Duyularınızı cezbetmek ve yemek deneyiminizi geliştirmek için usta şeflerimizin titizlikle hazırladığı enfes lezzet karışımına damağınızı hazırlayın. Damak tadınıza hitap eden…
32.643 m2’lik yemyeşil bir alana yayılan geniş bir cennet olan Belgradkapı Sosyal Tesisleri’nin yemyeşil ortasında heyecan dolu bir yolculuğa çıkın. Bu sakin mabedin içinde, lezzetlerin dans ettiği ve damakların keyif aldığı 839 metrekarelik bir mutfak vahası yer alıyor. 351 metrekarelik geniş bir yerleşim bölgesi olan ve 80 seçici konuğu ağırlama kapasitesine sahip olan Kırmızı Salon’u…
Kanaat Lokantası’nda gelenek bir kelimeden çok daha fazlasıdır; bir mirastır. 150 yıllık sütlü tatlı ve dondurma geleneğine sahip bir ailenin torunları olan Vahdettin, Kenan ve Fuat Kargılı tarafından kurulan restoranımız, miras ve yeniliği harmanlayarak müşterilerine gururla hizmet vermektedir.Kanaat Lokantası, 55 kişilik kadrosu ve 220 misafir ağırlama kapasitesiyle birbirinden farklı lezzetler sunuyor. Taze yayık dondurmalarımızdan günlük…