1992 yılında Eski Edirne Asfalt Arnavutköy yolu üzerinde yemyeşil ormanların dingin güzelliğinin ortasında kurulan yolculuğumuz Öz Taşköprü Kuyu Kebabı olarak başladı. 2007 yılında mükemmellik geleneğimizi benimseyerek gururla KUZU SOFRASI olarak yeniden markalaştık ve tescilli markamızla yerimizi sağlamlaştırdık. Kurulduğumuz günden bu yana, siz değerli misafirlerimizi etrafımızı saran tertemiz hava ve doğal ihtişamla buluşturmaktan, güzellik ve lezzetin unutulmaz bir birleşimini sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Restaurant NameKuzu Sofrası
Cuisine TypeSteakhouse
Opening Hours10:00AM – 1:00AM

İstanbul’da, Anadolu’nun sevilen lezzeti Kuyu Kebabını gururla tanıtıyoruz. Doğayla uyum konusundaki kararlılığımız, ahşap ağırlıklı mimarimizin her detayına yansıyor. Baskın ahşap tonlarında titizlikle hazırlanmış her masa ve sandalye, benzersiz ve davetkar bir atmosfer yaratmaya olan bağlılığımızın somut örneğidir.

Çorba & Aperatifler

Çorbalar

Günün Çorbası
İçli Pilav

Aperatifler

Aperatifler
Çömlekte Yoğurt
Kiremitte Kaşarlı Mantar
Patates Tava
Karışık Turşu
Acılı Ezme

Salatalar

Salata Çeşitleri
Çoban Salata
Mevsim Salata
Yeşil Salata
Kaşık Salata
Göbek Salata

Ana Yemekler

Ana YemeklerEt Türü
Kuyu KebabıKuzu, Tavuk, Dana
TandırKuzu
Akçaabat KöfteKuzu
Kuzu BöbrekKuzu
Kuzu PirzolaKuzu
Kuzu ŞişKuzu
Kuzu BiftekKuzu
Karışık IzgaraKarışık (Kuzu, Tavuk, Dana)
Adana KebapKuzu
Tavuk KanatTavuk
Tavuk PirzolaTavuk
Tavuk BiftekTavuk
Tavuk ŞişTavuk

Tatlılar

Tatlı Çeşitleri
Fırın Sütlaç
Künefe
Kadayıf
Meyve Salatası

Kahvaltı

Kahvaltı Çeşidi
Serpme Köy Kahvaltısı

Similar Posts