Antalya’nın kalbinde yer alan gizli mücevher Vahap Restaurant’ta unutulmaz bir mutfak yolculuğunun tadını çıkarın. Titizlikle hazırlanmış menümüz, enfes başlangıçlar ve sıcak meze seçenekleriyle damak tadınızı tatmin etmeyi vaat ediyor.

Restaurant NameVahap Usta
Cuisine TypeTurkish Restaurant
Opening Hours10:00AM – 1:00AM

Akdeniz’den gelen en kaliteli ve en taze malzemelerden hazırlanmış leziz başlangıç ​​çeşitlerimizle gastronomi maceranıza çıkın. Mükemmel bir şekilde özenle hazırlanmış Steak Tartar’ımızın zenginliğinin tadını çıkarın veya Ezine, Rokfor, kaşar ve kaşar peynirlerinden oluşan iştah açıcı çeşitlerin yer aldığı Peynir Tabağımızdaki lezzet senfonisinin keyfini çıkarın.

Mükemmel bir şekilde marine edilmiş bonfile dilimlerinin çıtır roka, parmesan peyniri ve biraz balzamik sos ile süslendiği Carpaccio Di Monza’mız ile mutfak mutluluğunu yaşayın. Veya ince dilimlenmiş ve tercihinize göre ustalıkla tatlandırılmış Yaprak Karaciğerimizin lezzetli lezzetlerinin tadını çıkarın.

Denizin tadına bakmak isteyenler için menümüz, en seçici deniz ürünleri tutkunlarını bile tatmin edecek muhteşem Karides Güveç ve Karides Tava’yı içeriyor.

READ  Sbarro Menü Fiyatları 2024

Vaha Restoran’da her yemek birer başyapıt olup, unutulmaz bir yemek deneyimi yaşatmak için titizlikle hazırlanmıştır. Bize katılın ve eşi benzeri olmayan bir mutfak keyfi yolculuğuna çıkın. Damak tadınız size teşekkür edecek.

Başlangıçlar

YemekAçıklama
Steak Tartarİnce doğranmış dana filetosu, kapari, kornişon, soğan, maydanoz, dijon hardalı ve yumurta sarısı ile hazırlanan, kızarmış ekmek dilimleri ile servis edilen bir Fransız klasiğidir.
Peynir TabağıEzine peyniri, rokfor peyniri, cheddar peyniri, kaşar peyniri, kızartılmış melba ekmeği, kurutulmuş kayısı, incir ve ceviz eşliğinde servis edilir.
Carpaccio Di MonzaMarine edilmiş bonfile dilimleri üzerinde crispy roka, parmesan peyniri, balsamic sos ve çekilmiş karabiber eşliğinde servis edilir.

Ara Sıcaklar

YemekAçıklama
Yaprak Ciğerİnce dilimlenmiş dana ciğerinin unlanıp kızartılmasıyla hazırlanır ve sumaklı soğan, maydanoz, domates dilimleri ile sıcak servis edilir.
İçli Köfte (Haşlama)İnce bulgur, irmik ve baharatlarla hazırlanan dış harcın içine kıyma, soğan, ceviz ve baharatlarla hazırlanan iç harç konularak şekillendirilir ve haşlanarak servis edilir.
İçli Köfte (Kızartma)İnce bulgur, irmik ve baharatlarla hazırlanan dış harcın içine kıyma, soğan, ceviz ve baharatlarla hazırlanan iç harç konularak şekillendirilir ve kızartılarak servis edilir.
Lahmacunİnce açılmış hamurun üzerine yayılan kıyma, domates, biber, soğan, sarımsak ve baharat karışımının fırında pişirilmesiyle hazırlanan, limon dilimleri ve maydanoz ile servis edilen lezzetli bir Türk klasiğidir.
Fındık LahmacunKüçük boyutlarda açılan hamurun üzerine yayılan kıyma, domates, biber, soğan, sarımsak ve baharat karışımının fırında pişirilmesiyle hazırlanan, limon dilimleri ve maydanoz ile servis edilen mini lahmacundur.
Ceviz Lahmacunİnce açılmış hamurun üzerine yayılan kıyma, ceviz, domates, biber, soğan, sarımsak ve baharat karışımının fırında pişirilmesiyle hazırlanan, limon dilimleri ve maydanoz ile servis edilen özel bir lahmacun çeşididir.
Karides GüveçTereyağı ve sarımsakla sotelenen karideslerin domates, biber, soğan ve çeşitli baharatlarla harmanlanıp güveçte pişirilmesiyle hazırlanan, üzerine kaşar peyniri rendesi serpilerek sıcak servis edilen lezzetli bir deniz ürünü yemeğidir.
Karides TavaUn ve baharatlarla harmanlanmış karideslerin kızgın yağda çıtır çıtır olana kadar kızartılmasıyla hazırlanan, limon dilimleri ve taze yeşilliklerle servis edilen lezzetli bir deniz ürünü yemeğidir.
Patates Kızartmasıİnce dilimlenmiş patateslerin altın rengi alana kadar kızgın yağda kızartılmasıyla hazırlanan, tuz serpilerek servis edilen, çıtır çıtır ve lezzetli bir atıştırmalıktır.
Yoğurtlu Taze Patates KızartmasıTaze patates dilimlerinin önceden haşlanması ve ardından kızgın yağda kızartılmasıyla hazırlanan, üzerine sarımsaklı yoğurt ve taze nane ile servis edilen hafif ve lezzetli bir atıştırmalıktır.
İstiridye MantarıZengin ve kremamsı bir dokuya sahip, ızgara veya sote edilmiş olarak sunulan, çeşitli yemeklerde kullanılan ve besleyici özelliklere sahip lezzetli bir mantar çeşididir.
Bademli İçli PilavTereyağında kavrulmuş iç pilavın içine çıtır çıtır kavrulmuş bademlerin eklenmesiyle hazırlanan, üzerine taze yeşilliklerle süslenen, zengin ve lezzetli bir pirinç yemeğidir.
Kuru DolmaKuru yapraklarla hazırlanan ve iç harcıyla doldurulan, genellikle pirinç, kuru soğan, kuş üzümü, fındık veya ceviz gibi malzemelerin kullanıldığı, zeytinyağı ve limon suyu ile servis edilen geleneksel bir Türk yemeğidir.

Geleneksel Türk Et Yemekleri

Yemek AdıAçıklama
Kekikli EtÖnceden marine edilmiş dana veya kuzu etinin taze kekik, sarımsak, zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanarak ızgarada veya tavada pişirilmesiyle hazırlanan, yoğun aromalı ve lezzetli bir et yemeğidir.
Soslu KüşlemeÖnceden marine edilmiş küşlemelerin, genellikle domates, biber salçası ve baharatlarla hazırlanan özel bir sos eşliğinde ızgarada veya fırında pişirilerek servis edildiği, lezzetli ve doyurucu bir et yemeğidir.
Osmanlı GüveciDana eti veya kuzu etinin, patlıcan, patates, biber, domates, soğan ve sarımsak gibi sebzelerle birlikte güveç kaplarında pişirilerek hazırlanan, zengin baharatlarla lezzetlendirilen ve sıcak olarak servis edilen geleneksel bir Osmanlı yemeğidir.
Çoban KavurmaDana veya kuzu etinin doğranıp tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, biber, domates, soğan ve baharatlarla zenginleştirilen, sote edilmiş sebzelerle birlikte servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir et yemeğidir.
Saç Kavurmaİnce doğranmış dana veya kuzu etinin, genellikle sac adı verilen geniş metal tepsi veya tavada yüksek ateşte kızartılarak hazırlanan, biber, domates, soğan ve baharatlarla zenginleştirilen, sıcak olarak servis edilen geleneksel bir Türk yemeğidir.
Et SoteDoğranmış dana veya kuzu etinin yüksek ateşte kısa sürede pişirilerek hazırlanan, genellikle sebzelerle birlikte sote edilen, lezzetli ve hızlı bir et yemeğidir.
Tavuk SoteDoğranmış tavuk etinin tereyağı veya zeytinyağında kavrulmasıyla hazırlanan, genellikle sebzelerle birlikte sote edilerek yapılan, hafif ve lezzetli bir tavuk yemeğidir.

İtalyan Esintili Yemekler

Yemek AdıAçıklama
Spagetti Bonfileİnce dilimlenmiş dana bonfile etinin, zeytinyağı ve sarımsakla kavrulmasıyla hazırlanan, domates sosu ve baharatlarla tatlandırılan, üzerine haşlanmış spagetti ile servis edilen lezzetli bir İtalyan yemeğidir.
Soslu Spagetti Bonfileİnce dilimlenmiş dana bonfile etinin, zeytinyağı ve sarımsakla kavrulmasıyla hazırlanan, üzerine lezzetli domates sosu ve çeşitli baharatlar eklenerek tatlandırılan, haşlanmış spagetti ile servis edilen lezzetli bir İtalyan yemeğidir.
Kremalı Brokoli Mantar Soslu BonfileIzgarada pişirilmiş dana bonfile etinin, zengin kremalı bir sos eşliğinde, hafifçe sotelenmiş brokoli ve mantar ile servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir yemektir.

Vejateryan tabağı

Yemek AdıAçıklama
Sebze SoteÇeşitli taze sebzelerin, genellikle doğranmış biber, domates, patlıcan, kabak ve soğan gibi malzemelerin tereyağında veya zeytinyağında hızlıca pişirilmesiyle hazırlanan, sağlıklı ve lezzetli bir yemektir.

Beef Dishes (Dana Etli Yemekler)

Yemek AdıAçıklama
Tereyağlı BonfileÖzenle hazırlanmış dana bonfile etinin, tereyağında kısa süreli bir şekilde pişirilerek lezzetlendirildiği, yumuşak ve zengin bir tat sunan, lüks ve keyifli bir yemektir.
Bonfile Sarmaİnce dilimlenmiş dana bonfile etinin içine genellikle peynir, ıspanak veya mantar gibi malzemelerle doldurularak rulo şeklinde sarılması ve ardından fırında veya tavada pişirilerek hazırlanan, lezzetli ve gösterişli bir yemektir.
Taze Otlu BonfileÖzel olarak seçilmiş taze otların, genellikle maydanoz, dereotu ve fesleğen gibi aromatik bitkilerin ince doğranarak hazırlanan harcın, bonfile etiyle birlikte sarılıp pişirilmesiyle elde edilen, taze ve nefis bir et yemeğidir.
Taze Otlu AntrikotÖzenle seçilmiş taze otların, genellikle maydanoz, dereotu ve fesleğen gibi aromatik bitkilerin ince doğranarak hazırlanan harcın, antrikot etiyle birlikte marine edilip pişirilmesiyle elde edilen, lezzetli ve aromatik bir et yemeğidir.
Bonfile Lokumİnce dilimlenmiş dana bonfile etinin, genellikle ıspanak, peynir veya mantar gibi malzemelerle doldurulup rulo şeklinde sarılarak hazırlanan, daha sonra dilimlenip tavada kızartılarak veya fırında pişirilerek servis edilen, lezzetli ve gösterişli bir et yemeğidir.
File Şatobriyanİnce dilimlenmiş dana fileto etinin, genellikle tereyağında kısa süreli bir şekilde pişirilmesiyle hazırlanan, hafif ve lezzetli bir et yemeğidir.
Dana Madalyonİnce dilimlenmiş dana etinin genellikle ızgarada veya tavada hızlıca pişirilerek hazırlanan, yumuşak ve lezzetli bir et yemeğidir.

Lamb Dishes (Kuzu Etli Yemekler)

Yemek AdıAçıklama
Kuzu KülbastıKuzu etinin özel olarak seçilmiş parçalarından hazırlanan, genellikle ızgarada pişirilerek servis edilen, yumuşak ve lezzetli bir et yemeğidir.
Kuzu KüsleşmeKuzu etinin tereyağında veya zeytinyağında kısık ateşte uzun süre pişirilerek hazırlanan, yumuşak ve lezzetli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu PirzolaKuzu etinin kemikli dilimlenmiş parçalarından hazırlanan, genellikle ızgarada veya fırında pişirilerek servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Çöp ŞişKuzu etinin kemiksiz parçalarından hazırlanan, genellikle şişe dizilerek ızgarada veya mangalda pişirilen, lezzetli ve keyifli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu BeytiÖzel olarak hazırlanmış kuzu kıymasının baharatlarla harmanlanıp şişe sarılıp ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, daha sonra lavaş ekmeği ile sarılarak servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir Türk yemeğidir.
Kuzu Böbrek IzgaraÖzenle hazırlanmış kuzu böbreklerinin genellikle ızgarada pişirilerek servis edildiği, aromatik ve lezzetli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu KafesKuzu etinin kaburga kısmından kesilen ve genellikle ızgarada veya fırında pişirilerek hazırlanan, lezzetli ve gösterişli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Yürek IzgaraÖzenle hazırlanmış kuzu yüreklerinin genellikle ızgarada pişirilerek servis edildiği, besleyici ve lezzetli bir kuzu yemeğidir.
Kuzu KaskıKuzu etinin özel olarak hazırlanmış kısmından elde edilen, genellikle kızartılarak veya ızgarada pişirilerek servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir kuzu yemeğidir.
Kuzu Yürek ŞişÖzenle hazırlanmış kuzu yüreklerinin şişlere dizilerek ızgarada veya mangalda pişirildiği, lezzetli ve besleyici bir kuzu yemeğidir.
Kuzu KaburgaKuzu etinin kaburga kısmından kesilmiş parçalarından hazırlanan ve genellikle ızgarada veya fırında pişirilerek servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir kuzu yemeğidir.

Dry Aged Beef Dishes (Kuru Yaşlandırılmış Dana Eti Yemekleri)

Yemek AdıAçıklama
T-Bone SteakDana etinin bel kısmından alınan ve hem fileto hem de kontrfile parçasını içeren, genellikle ızgarada veya tavada pişirilerek hazırlanan, kemikli ve lezzetli bir biftek çeşididir.
Dallas SteakDana etinin sırt kısmından alınan, yoğun mermer dokusuna sahip, genellikle ızgarada veya tavada pişirilerek hazırlanan, lezzetli ve doyurucu bir biftek çeşididir.
Argentine SteakArjantin usulü olarak genellikle yüksek kaliteli dana etinin, odun ateşinde veya ızgarada pişirilerek hazırlanan, dışı çıtır içi sulu kalan, yoğun aromalı ve lezzetli bir biftek çeşididir.
AntrikotDana etinin sırt kısmından alınan, mükemmel bir mermer dokuya sahip olan, genellikle ızgarada veya tavada pişirilerek hazırlanan, yumuşak ve lezzetli bir biftek çeşididir.
AsadoArjantin mutfağına özgü, dana etinin kaburga kısmından alınan parçaların odun veya kömür ateşinde uzun süre pişirilmesiyle hazırlanan, aromatik ve lezzetli bir et yemeğidir.

Köfteler (Meatball Varieties)

Köfte ÇeşidiAçıklama
Cheddar Peynirli KöfteÖzel olarak hazırlanmış kıyma etiyle yapılan köftelerin içine rendelenmiş cheddar peyniri eklenerek şekillendirilmesi ve daha sonra ızgarada veya tavada pişirilmesiyle hazırlanan, içi peynirle dolu ve lezzetli bir köfte çeşididir.
Kasap KöfteGenellikle özel baharatlarla harmanlanmış dana veya kuzu kıymasının yoğrulmasıyla hazırlanan, ardından köfte şekli verilip ızgarada veya tavada pişirilerek servis edilen, lezzetli ve doyurucu bir köfte çeşididir.
İnegöl KöfteÖzel olarak hazırlanmış dana veya kuzu kıymasının, içine çeşitli baharatlar ve soğan eklenerek yoğrulmasıyla hazırlanan, yuvarlak veya oval şekilde şekillendirilip genellikle kömür ateşinde pişirilerek servis edilen, lezzetli ve geleneksel bir Türk köfte çeşididir.
Sucuk IzgaraSucuk ve dana kıymasının karıştırılmasıyla elde edilen bir harcın şekillendirilip kızartılmasıyla hazırlanan, içi sulu ve lezzetli bir köfte çeşididir.

Kebaplar (Kebab Varieties)

Kebap ÇeşidiAçıklama
AdanaÖzel baharatlarla yoğrulmuş kıyma etinin şişlere saplanarak mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, acılı ve lezzetli bir kebap çeşididir.
Tavuk ŞişÖzel baharatlarla marine edilmiş tavuk etinin şişlere dizilerek mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve hafif bir tavuk yemeğidir.
Boğumlu Şiş KöfteÖzel baharatlarla yoğrulmuş kıyma etinin boğumlu şekiller verilerek şişlere saplanıp mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve geleneksel bir köfte çeşididir.
Pasur KebabıDoğranmış dana veya kuzu etinin, soğan, biber ve domates gibi sebzelerle birlikte şişe dizilip mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve aromatik bir kebap çeşididir.
BeytiÖzel baharatlarla yoğrulmuş kıyma etinin şişe sarılıp ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, daha sonra lavaş ekmeğine sarılarak dilimlenen ve yoğurt ile domates sosu eşliğinde servis edilen bir kebap çeşididir.
Hünkar BeğendiKözlenmiş patlıcan püresinin tereyağı, un ve süt ile birlikte pişirilmesiyle hazırlanan, üzerine genellikle kuzu etiyle yapılan güveçte pişirilmiş etin servis edildiği, lezzetli ve zengin bir Osmanlı yemeğidir.
Beyti SarmaÖzel baharatlarla yoğrulmuş kıyma etinin, ince dilimlenmiş dana bonfile etinin etrafına sarılarak rulo şeklinde hazırlanması ve daha sonra ızgarada veya fırında pişirilerek servis edilmesiyle hazırlanan bir kebap çeşididir.
Ali NazikKözlenmiş patlıcan püresinin üzerine, özel olarak hazırlanmış dana veya kuzu etiyle yapılmış etin konularak servis edildiği, yoğurt ve tereyağı ile lezzetlendirilen bir Türk yemeğidir.
Usta Special Beyti SarmaÖzel baharatlarla zenginleştirilmiş kıyma etinin, ince dilimlenmiş dana bonfile etinin etrafına sarılarak rulo şeklinde hazırlanması ve daha sonra ızgarada veya fırında pişirilerek servis edilmesiyle hazırlanan bir kebap çeşididir.
Kuzu ŞişÖzenle hazırlanmış kuzu etinin küp şeklinde kesilerek şişlere dizilmesi ve ardından mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve besleyici bir et yemeğidir.
Ciğer ŞişDana veya kuzu ciğerinin küp şeklinde kesilerek şişlere dizilmesi ve ardından mangalda veya ızgarada pişirilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve gözde bir Türk kebap çeşididir.
Yoğurtlu KebapGenellikle köfte veya dönerin üzerine yoğurt sosu ve tereyağı ile servis edilen, yoğun ve zengin bir lezzet sunan bir Türk yemeğidir.
Karışık IzgaraGenellikle dana, kuzu ve tavuk etlerinin yanı sıra köfte, kanat, sucuk gibi çeşitli et ürünlerinin ızgarada pişirilerek hazırlandığı, çeşitlilik ve lezzet sunan bir yemek çeşididir.
Soğan KebabıÖnceden marine edilmiş kuzu etinin, iri doğranmış soğanlarla birlikte şişlere dizilerek ızgarada veya mangalda pişirilmesiyle hazırlanan, yoğun aromalı ve lezzetli bir kebap çeşididir.
Fıstıklı KebapGenellikle kuzu veya dana etinin özel baharatlarla harmanlanarak hazırlanan köfte şeklindeki parçaların, içine fıstık eklenerek yoğrulması ve daha sonra mangalda veya ızgarada pişirilerek servis edilmesiyle hazırlanan, lezzetli ve farklı bir kebap çeşididir.
KanatTavuğun kanat kısmından alınan parçalardır. Genellikle marine edilerek veya çeşitli baharatlarla tatlandırılarak ızgarada veya fırında pişirilir ve sıcak servis edilir. Sulu yemeklerde veya atıştırmalık olarak da tüketilebilirler.
Domatesli KebapGenellikle özel olarak hazırlanmış kıyma etinin, içine doğranmış domates eklen

Salatalar (Salad Varieties)

Salata ÇeşidiAçıklama
Avokado SalatasıTaze avokado dilimlerinin, domates, salatalık, soğan ve yeşilliklerle birlikte harmanlanarak limon suyu veya zeytinyağı ile tatlandırıldığı, sağlıklı ve besleyici bir salata çeşididir.
Beef SalataGenellikle ızgara veya marine edilmiş dana etinin, yeşillikler, sebzeler ve soslarla birlikte servis edildiği, protein açısından zengin ve doyurucu bir salata çeşididir.
Gavurdağı SalataGenellikle domates, salatalık, soğan ve yeşilliklerin doğranıp karıştırıldığı, ardından nar ekşisi ve zeytinyağı gibi soslarla tatlandırılarak servis edilen, lezzetli ve sağlıklı bir Türk salata çeşididir.
Kaşık SalataKüçük doğranmış domates, salatalık, yeşil biber, soğan ve maydanozun zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberle karıştırılarak hazırlanan, kolay ve hafif bir Türk salata çeşididir.
Çoban SalataDoğranmış domates, salatalık, biber, soğan ve maydanozun, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberle tatlandırılarak karıştırıldığı, lezzetli ve sağlıklı bir Türk salata çeşididir.
Tulum Peynirli SalataDoğranmış marul veya roka yapraklarıyla birlikte dilimlenmiş domates, salatalık, biber ve soğanın, tulum peyniri dilimleriyle birlikte karıştırılarak zeytinyağı ve limon suyu veya nar ekşisi ile tatlandırıldığı, lezzetli ve doyurucu bir salata çeşididir.
Semizotu SalataTaze semizotunun doğranarak limon suyu veya nar ekşisi ile tatlandırıldığı, ardından zeytinyağı ve tuz eklenerek karıştırıldığı, lezzetli ve sağlıklı bir salata çeşididir.
Roka SalataTaze roka yapraklarının, domates, salatalık, soğan gibi sebzelerle birlikte doğranarak karıştırıldığı, zeytinyağı, limon suyu veya nar ekşisi ile tatlandırılarak hazırlanan, lezzetli ve sağlıklı bir salata çeşididir.

Sıcak Mezeler (Hot Appetizers)

Meze AdıTanım
Ot KavurmaTaze otların doğranarak sote edilmesiyle hazırlanan, zeytinyağı ve sarımsakla lezzetlendirilen yemek.
Soslu BrokoliHaşlanmış veya buharda pişirilmiş brokoli çiçeklerinin sosla marine edilerek servis edilmesi.
Yoğurtlu BiberKözlenmiş veya kavrulmuş biberlerin üzerine yoğurt dökülerek servis edilmesi.
Lahana SarmaLahana yapraklarına pirinç, kıyma ve baharat karışımının konulup sarmalanarak pişirilmesi.
Patlıcan SöğürmeKözlenmiş patlıcanların ezilerek sarımsak, limon suyu ve zeytinyağı ile karıştırılması.
Yaprak SarmaAsma yaprağı içine pirinç, kıyma, soğan ve baharat karışımının sarılarak pişirilmesi.
Köz Patlıcan BiberKözlenmiş patlıcan ve biberlerin doğranarak zeytinyağı ve sarımsakla tatlandırılması.
Cinbiber SarımsakKözlenmiş cin biberlerinin ve sarımsakların zeytinyağı, limon suyu veya nar ekşisi ile tatlandırılması.
Pastırmalı HumusNohutun tahin, sarımsak, limon suyu ve zeytinyağı ile püre haline getirilip pastırma eklenmesi.

Soğuk Mezeler (Cold Appetizers)

Meze AdıTanım
SemizotuTaze semizotunun hazırlanması.
Çiğ KöfteÇiğ köfte yapımı.
HibeşHibeş hazırlanması.
Beyaz Peynir SöğüşBeyaz peynirin servis edilmesi.
Tulum CevizTulum peynirinin cevizle servis edilmesi.
Cunda EzmeCunda ezmesinin hazırlanması.
BrokoliBrokolinin hazırlanması.
KöpoğluKöpoğlu yapımı.
KavunKavunun hazırlanması.
Kuru CacıkKuru cacığın hazırlanması.
Akdeniz Garnitürlü Zeytin Yağlı EnginarZeytinyağlı enginarın hazırlanması.
Deniz BörülcesiDeniz börülcesinin hazırlanması.
Avakado EzmeAvakado ezmesinin hazırlanması.
HumusHumusun hazırlanması.
Avakado SöğüşAvakadonun hazırlanması.
Girit EzmeGirit ezmesinin hazırlanması.
Ot BoraniOt boranisinin hazırlanması.
Süzme YoğurtSüzme yoğurdun hazırlanması.
Badem TaratorBadem taratorun hazırlanması.
PilakiPilakinin hazırlanması.
TavukzadeTavukzadenin hazırlanması.
ŞakşukaŞakşukanın hazırlanması.
Ayvalık Girit EzmeAyvalık girit ezmesinin hazırlanması.
Özel Antep TurşuÖzel Antep turşusunun hazırlanması.
ManşManşın hazırlanması.
Izgara Köy PeyniriIzgara köy peynirinin hazırlanması.
Zeytinyağlı Taze FasülyeZeytinyağlı taze fasülyenin hazırlanması.
AtomAtomun hazırlanması.
Pancar TurşuPancar turşusunun hazırlanması.
Enginar KalbiEnginar kalbinin hazırlanması.

İçecek

İçecek
Cola
Fanta
Sprite
Soda
Ayran
Şalgam
Büyük Su (Large Water)
Küçük Su (Small Water)
Taze Sıkılmış Portakal Suyu (Freshly Squeezed Orange Juice)
Taze Sıkılmış Nar Suyu (Freshly Squeezed Pomegranate Juice)
Cappy Meyve Suyu (Cappy Fruit Juice)
Ice Tea
Enerji İçeceği (Energy Drink)

Meyveler (Fruits)

Meyve Tabağı (Fruit Platter)
Karpuz dilimleri
Çilek
Kavun
Muz dilimleri
Ananas
Üzüm
Portakal dilimleri

Mevsim Meyveleri (Seasonal Fruits)

Ezine peyniri, rokfor peyniri, cheddar peyniri, kaşar peyniri, kızartılmış melba ekmeği, kurutulmuş kayısı, incir ve ceviz ile birlikte sunulur.

READ  Nusret Menü Fiyatları 2024

Tatlılar (Desserts)

Tatlı
Antep Fıstıklı Havuç Dilimli Baklava
Antep Fıstıklı Kadayıf (Sıcak)
Dondurmalı Havuç Dilimli Baklava
Sufle
Kabak Tatlısı
Dondurmalı Sıcak İncir Tatlısı
Katmer
Künefe
Dondurma
Ayva Tatlısı
Sütlaç
Kaymak

Similar Posts