“Tarihi Kuzguncuk Fırını’nda mutfak mirası dünyasına adım atın! 2024 menümüz, damak zevkinizi tatmin etmek ve sizi otantik Türk lezzetlerinin kalbine taşımak için özenle hazırlanmış, gelenek ve yeniliğin keyifli bir birleşimidir.
Restaurant Name
Tarihi Kuzguncuk Fırını
Cuisine Type
Cafe
Opening Hours
9:00AM – 11:00PM
Fırından yeni çıkmış ekmekler, hamur işleri ve lezzetli ikramlardan oluşan özenle hazırlanmış seçeneklerimizle lezzet senfonisinin keyfini çıkarın. Klasik susamlı simitlerden zengin dolgulu leziz böreklere kadar her lokma, nesiller boyu aktarılan asırlık tariflerin bir kutlamasıdır.
Canın tatlı bir şey mi çekiyor? Tatlı menümüz, bal damlayan çıtır baklava ve aromatik baharatlarla zenginleştirilmiş kremalı sütlaçlar gibi lezzetlerin yer aldığı Türk şekerleme sanatının bir kanıtıdır.
Tarihi Kuzguncuk Fırını’nda bize katılın ve her yemeğin geleneğin, tutkunun ve Türk mutfağının zamansız cazibesinin bir öyküsünü anlattığı zaman içinde bir mutfak yolculuğuna çıkın.”
Popüler
Ürün Adı
Fiyat
Açıklama
Coco Kurabiye
140 TL
Unsuz, yağsız, şekersiz hurma ile tatlandırılmış
Fıstıklı Kuzguncuk Mantarı
145 TL
Antep fıstığı
Çikolatalı Tekli Pasta
260 TL
1 Kişilik
Prenses Kurabiye
140 TL
Glütensiz, unsuz, yağsız, Belçika çikolatalı, ilave şekersiz
Kahvaltılıklar
Ürün Adı
Fiyat
Açıklama
Simit
28 TL
Susamla kaplı yuvarlak bir ekmek çeşididir.
Siyez Simit
45 TL
Adet olarak servis edilmektedir.
Tahinli Simit
55 TL
Susamla kaplı yuvarlak ekmek çeşididir.
Siyez Poğaça
45 TL
Hamur işi çeşididir.
Ispanaklı Siyez Börek (1 kg.)
650 TL
Ispanak
Su Böreği (1 kg.)
550 TL
Peynirli ince yufka tabakaları ile hazırlanan börek
Her lokmasının bir gelenek ve mükemmellik hikayesi anlattığı Özsüt’ün zamansız lezzetlerinin keyfini çıkarın. 1938 yılında İzmir’de açılan şubesiyle kurulan Özsüt, kısa sürede Türkiye’nin pek çok şehrini leziz ikramlarıyla büyüleyen sevilen bir pastane ve kafe zinciri haline geldi. Duyularınızı memnun etmek için özenle hazırlanmış geniş menümüzle bir mutfak yolculuğuna çıkın. Muhteşem tatlılardan el yapımı çikolatalara, leziz…
Unutulmaz bir yemek deneyimi yaratmak için lezzet ve konforun birleştiği Panzarotti Menüsü 2024 ile tanışın. Panzarotti’de her yemeği tutku ve uzmanlıkla hazırlıyor, her lokmanın damak tadınızı baştan çıkaracak bir lezzet senfonisi olmasını sağlıyoruz. Her damak zevkine hitap edecek şekilde tasarlanmış baştan çıkarıcı seçeneklerle dolu, zengin menümüzü keşfedin. Lezzetli lezzetlerle dolu kalabalıkların favorisi olan ünlü Buffalo…
Lüksün mükemmel lezzetlerle buluştuğu Bodrum Yalıkavak Marina’da Zuma’nın yıllık cazibesini deneyimleyin. Modern Japon mutfağının bir karışımını ve Ege Denizi’nin panoramik manzarasını sunan, Akdeniz’in muhteşem fonunda yer alan özel bir izakaya deneyiminin keyfini çıkarın. Özgünlüğü çağdaş bir dokunuşla kutlayan bir mutfak yolculuğunu keşfedin. Zuma’nın üç farklı mutfaktan (ana mutfak, suşi tezgahı ve robata ızgarası) oluşan menüsü,…
2024 yılı için özenle hazırlanmış Betro Burger Menümüz ile damak tadınızı eşi benzeri olmayan bir macera yolculuğuna hazırlayın. Her biri lezzet ve yenilik açısından bir başyapıt olan, ağız sulandıran kreasyonlardan oluşan bir seçkiyi titizlikle derledik. Klasik favorilerden cesur yeni kreasyonlara kadar her lokma, duyularınızı harekete geçirmeyi ve daha fazlasını arzulamanızı sağlamayı vaat ediyor. Sulu sığır…
Her yemeğin bir gelenek ve lezzet hikayesi anlattığı Ciğerci Aziz Usta’da mükemmel bir mutfak dünyasına adım atın. Menümüz, her damak tadına hitap eden enfes ızgara et ve kebap çeşitleriyle otantik Türk lezzetlerine bir övgüdür. Ustalıkla mükemmel bir şekilde hazırlanmış özel ciğer yemeklerimizin yanı sıra yumuşak kuzu pirzola ve leziz tavuk kebaplarımızın keyfini çıkarın. Daha hafif…
Urfa’nın hareketli sokaklarından gelen mutfak ustası Hacı Mehmet’in merak uyandıran hikayesini keşfedin. Aziz şehrimizin lezzetlerini her damak tadına ulaştırmak konusunda sarsılmaz bir tutkuya sahip olan Hacı Mehmet, Urfa’nın tarihi mirasının zengin dokusu ve mutfak ustalığıyla büyüleyerek Ankara’da künefe ve kebap sevgisine öncülük etti. Bir özgünlük ışığı olan UHM’nin kökleri, zanaatının ilk yıllarında yolculuğunun başladığı Urfa…