Bir restoran mirasının çocuğu olarak dünyaya geldiğim için mutfak dünyasındaki yolculuğum erken başladı. Okul günlerinden bu yana her sabah kendimi bir restoranın tanıdık ritmine kapılmış halde buldum. Gururla söyleyebilirim ki doğup büyüyen bir restoran işletmecisiyim.
Restaurant Name
Mahir Lokantası
Cuisine Type
Restaurant
Opening Hours
9:00AM – 1:00AM
2014 kışında Mahir Lokantası’nın açılışı, kararlılık, heyecan ve biraz da tedirginlik dolu bir an oldu. Avrupa gastronomi merkezi İstanbul’da geleneğin yenilikle buluştuğu bir maceraya atıldım. Mahir Lokantası’nın hayata geçmesi için titiz bir planlama ve İstanbul’un zengin mutfak dokusuna derinlemesine bir dalış yapılması gerekti.
Masa örtüsü kumaşından menü melodilerine kadar her şeyi inceleyerek yıllar süren keşiflerin ardından Mahir Lokantası, Aralık 2015’te kapılarını açtı. O günden bu yana sunulan her yemek, misafirlerimizden gelen değerli geri bildirimlerle şekillenen, gelenek ve kalitenin bir kanıtı oldu.
Restoran işletmek sadece bir meslek değildir; adanmışlık ve azimle beslenen bir tutkudur. Mahir Lokantası’nda şef Antonio Carluccio’nun “Bu yemekleri annem ve büyükannemin pişirdiği gibi pişirmeye devam edeceğim” bilgeliğini yansıtarak sevgiyle yemek pişiriyoruz.
Türk ve Fransız mirasının bir lezzet senfonisinde birleştiği Léone Patisserie ile Fransız mutfak geleneğinin zamansız zarafetinin keyfini çıkarın. Uzmanlığı Fransa’nın kalbinde bilenen yetenekli Tuba Gürgan tarafından tasarlanan yolculuğumuz, 2011 yılında, farklı profesyonel geçmişlere sahip tutkulu bireylerden oluşan bir topluluğun, leziz kruvasanlarımızın ilk partisini hayata geçirmek için bir araya gelmesiyle başladı. O zamandan beri mükemmelliğe olan…
Türkiye’nin önde gelen Uzakdoğu yemek mekanı olan Konoha’nın büyüleyici diyarında bir mutfak yolculuğunun keyfini çıkarın. Adını sevilen manga serisindeki, efsanevi karakter Naruto’nun dolaştığı ikonik köyden alan Konoha, yedi olağanüstü yıldır Uzak Doğu mutfağı meraklılarını mest ediyor. Saraybosna’nın hareketli Bistrik mahallesinin kalbinde yer alan Gönül Kahvesi, yalnızca damak zevkini tatmin etmekle kalmıyor, aynı zamanda Saraybosna Belediye…
Şarap yapımı dünyasına yolculuğu en beklenmedik şekillerde ortaya çıkan ünlü Gelibolu sardalya hanedanının ileri görüşlü evladı Viktor Levi ile tanışın. Başlangıçta Bozcaada’daki sardalya maceraları sırasında canlı toptan üzüm ticaretine dalmış olan Viktor’un yolu, İstanbul’daki iş girişimleri sırasında artan bir şarap talebiyle karşılaşmasıyla dramatik bir dönüşüme uğradı. Mevcut şarap imalathanelerinin dayattığı statükodan hayal kırıklığına uğrayan Viktor…
İstanbul’un en güzel tepelerinden birinin üzerinde yer alan Büyük Çamlıca’nın canlı güzelliğinin ortasında huzuru keşfedin. Boğaz’ın nefes kesen manzarasının tadını çıkarırken gür yeşilliklerin, yaşlı ağaçların ve canlı çiçeklerin dinginliğini kucaklayın. Bu cennet gibi ortamda, dinlenme ve lezzet cenneti olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çamlıca Sosyal Tesisleri yer alıyor. Nefis yemeklerin tadını çıkarın, hoş kokulu çay ve…
Geleneksel Türk lezzetleri ile modern mutfak sanatının canlı bir birleşimi olan 2024 menümüzle Kürkçü Dükkanı’nın lezzetlerini keşfedin. Ustalıkla hazırlanmış mezelerimizden ağız sulandıran ana yemeklerimize kadar her yemek, kalite ve özgünlüğe olan bağlılığımızın bir kanıtıdır. İster kebaplarımızın zengin notalarından, ister pidelerimizin içimizi ısıtan sıcaklığından, ister salatalarımızın ferahlatıcı lezzetinden hoşlanıyor olun, menümüz unutulmaz bir yemek deneyimi vaat…
Dikkat, yemek tutkunları! Türkiye’nin en taze Tuzlu Tavuk Menü fiyatları arayışınız şimdi başlıyor. Salt Fried Chicken Türkiye’nin doğrudan resmi kanallarından temin edilen ve en güncel fiyatlarla sunulan menülerinin kapsamlı bir derlemesini sizlere sunarak bir mutfak macerasına dalın. Damak tadınıza hitap etmek için özenle hazırlanmış Tuzlu Kızarmış Tavuk Menümüz ile iştah açıcı bir yolculuğa hazırlanın. Her…