Tüm yemek tutkunlarının dikkatine! Huqqabaz’ın Türkiye’deki cezbedici tekliflerini keşfetmeye istekli misiniz? Başka yerde arama! Doğrudan Huqqabaz Türkiye’den alınan, en yeni menü öğelerinin yanı sıra ağız sulandıran görselleri ve güncel fiyatları içeren, sizin için özel bir rehber hazırladık.
Restaurant Name
Huqqabaz
Cuisine Type
Modern European restaurant
Opening Hours
10:00AM – 2:00AM
İçinizi ısıtan çorbalardan leziz kırmızı etlere, leziz makarnalardan leziz tatlılara kadar Huqqabaz’ın zengin menüsüyle bir mutfak yolculuğuna çıkmaya hazırlanın. Çorbalar, Kaseler, Beyaz Etler, Kırmızı Etler, Burritolar, Makarnalar, Burgerler, Dürümler, Garnitürler, Salatalar ve Tatlıları kapsayan kategorilerde her isteği tatmin edecek bir şeyler var.
Her yemeğin bir lezzet senfonisi ve duyulara hitap eden bir şölen vaat ettiği Huqqabaz’ın nefis dünyasını keşfederken bize katılın.
Inception Global Gıda A.Ş. ile Tanışın: 2014’ten Bu Yana Sektörler Arasında Mükemmelliğin Birleşmesi 2014 yılında, her biri gıda, hayvancılık ve tarımdan inşaat, tekstil, medya ve kozmetiğe kadar uzanan sektörlerde mükemmelliğiyle tanınan birçok saygın şirketi birleştirme yönünde vizyoner bir karar alındı. Bu cesur girişim, o zamandan beri yenilik ve kaliteyle eşanlamlı hale gelen bir holding olan…
Her yemeğin zevk için hazırlandığı ve her anın yaşanmaya değer bir deneyim olduğu Thales Café dünyasına adım atın. 1999 yılında Beyoğlu Hasnun Galip Caddesi’nde kurulduğumuz günden bu yana çağın nabzına sadık hizmetimizle gününüze keyif katmaya kendimizi adadık. Beyoğlu Hasnun Galip Caddesi’ndeki mütevazi başlangıcımızdan, aynı caddedeki ikinci şubemiz Thales Room’la başlayarak bir zincire dönüştük. Yolculuğumuz İstanbul’un…
Lezzet keyfinin mükemmellikle buluştuğu Mini Köşk’e hoş geldiniz! ‘Şehrin Tadı’ ödülünün gururla sahibi olan Mini Köşk, sizi eşi benzeri olmayan bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor. Zengin menümüz damak zevkinizi tatmin edecek ve daha fazlasını arzulamanızı sağlayacak. Mini Köşk’te, her yerde et severlerin gönlüne taht kuran enfes köfteleriyle, imza yemeğimizle gurur duyuyoruz. Kandıra’nın pastoral köylerinden elde…
Bursa’nın ünlü Cumalıkızık köyünün yerlisi olan Burhan Uludağ, 1933 yılında doğdu. 8-10 yaşlarında küçük bir yaşta, okul tatillerinde Bursa’da Hasan Amcası’nın Mavi Köşe Restoranı’nda komi olarak mutfak dünyasındaki yolculuğuna başladı. Daha sonra Dağcılık Kulübü’nde garson olarak çalışmaya başladı ve burada olağanüstü hizmeti, düzenli müşterisi Kamil Koç’un dikkatini çekti ve kendisini 10 lira gibi cömert bir…
Baylan Menüsü 2024 ile Karşınızdayız: Yeniden Tanımlanan Bir Mutfak Yolculuğu Baylan Menü 2024 ile daha önce hiç olmadığı gibi bir gastronomik maceraya atılın. Tutku ve hassasiyetle hazırlanan menümüz, gelenek ve yeniliğin birleşimini yansıtarak unutulmaz bir yemek deneyimi vaat ediyor. Damak tadınıza hitap eden leziz mezelerden mutfak mükemmelliğini yeniden tanımlayan leziz ana yemeklere kadar her yemek,…
Her yemeğin tutku ve uzmanlıkla hazırlandığı Kokoreççi Tekin Usta’da bir mutfak macerasına adım atın. 2024 menümüz, geleneksel Türk lezzetlerinden ve yenilikçi dokunuşlardan oluşan cezbedici bir diziyi sergiliyor. Mükemmel bir şekilde özenle hazırlanmış özel kokoreçimizin keyfini çıkarın veya sulu yumuşaklıkta ızgarada pişirilen ağız sulandıran kebaplarımızın tadını çıkarın. Doyurucu pidelerimizden enfes salatalarımıza kadar her lokmamızda cesur baharatların…