Kendinizi 1850’li yıllara, cızırtılı etlerin genellikle ızgaradan taze olarak çıkarıldığı veya açık ateşte yavaş yavaş kızartıldığı bir döneme taşıyın. Kebap yeme şeklimizi sonsuza dek değiştiren devrim niteliğinde bir yolculuğa çıkan, Kastamonulu mutfak vizyoneri Hamdi Usta’ya girin.
Restaurant Name
Dönerci Hamdi Usta
Cuisine Type
Steakhouse
Opening Hours
9:00AM – 11:00PM
Hamdi Usta, mutfak dehasıyla gelenekten ayrılarak etli et katmanlarını dikey olarak istiflemeyi ve döndürmeyi tercih ederek, artık ikonik Döner Kebabı olarak bildiğimiz şeyi yarattı. Bir zamanlar “döner kebap” olarak adlandırılan bu enfes yemek, bugün sevgiyle “Döner” dediğimiz, tüm dünyada sevilen lezzete dönüştü.
Döner’in karşı konulmaz lezzetinin sırrı, etin kalitesinde ve hazırlama sanatının öncüsü Hamdi Usta’nın ustalığında gizlidir. Hamdi, ayrıntılara gösterdiği titizlikle, Döner’i bölgesel bir uzmanlıktan dünya çapında bir sansasyona, mentorluk yaptığı nesillerin yetenekli ellerinin sürdürdüğü bir mirasa yükseltti.
Dönerci Hamdi Usta olarak, her yemeği özenle, en kaliteli doğal malzemeleri ve helal sertifikalı etleri kullanarak hazırlayarak bu zengin mirası onurlandırıyoruz. Hiçbir katkı maddesi olmadan hazırlanan ve %100 saf et bileşimine sahip, imzamız olan Yaprak Döner’in keyfini çıkarın. Gelecek nesiller için sevgiyle korunan geleneğin zamansız lezzetini deneyimleyin.
Et ustalığının gerçek bir kanıtı olan mutfak harikası Günaydın Steakhouse’u keşfedin. İstanbul Bostancı’da mütevazı bir kasap olarak başlayan şey, olağanüstü yemek deneyimleriyle eşanlamlı saygın bir markaya dönüştü. Günaydın Steakhouse, stratejik olarak farklı lokasyonlara dağılmış 37 şubesiyle, cezbedici lezzetlerini her yerde et tutkunlarına ulaştırıyor. Köklerine sahip çıkarak ufkunu sürekli genişleten Günaydın Steakhouse, sadece bir yemek mekanı…
Carl’s Jr. Menüsündeki karşı konulmaz ikramlarla her anın tadını çıkarın. Damak tadınızı harekete geçirmek ve açlığınızı gidermek için tasarlanan menümüz, cesur lezzetlerin ve ağız sulandıran hazzın kutlamasıdır. Birinci sınıf malzemelerle dolu imzalı sulu burgerlerimizden, iştah açıcı tavuklu sandviçlerimize ve leziz yanlarımıza kadar, Carl’s Jr. Menüsündeki her öğe, başka hiçbir şeye benzemeyen bir mutfak deneyimi sağlamak…
İstanbul’un zengin mirasını ve mutfak geleneklerini aktaran BİZ İstanbul, menüsünü asırlık uygulamalara, mevsimsel lezzetlere ve yerli malzemelere saygıyla hazırlayarak şehrin köklü mirasını kutluyor. BİZ İstanbul sizi her biri benzersiz bir deneyim ve tematik konsept sunan üç farklı dünyaya çağırırken, İstanbul’un canlı mutfak coğrafyasında gastronomik bir yolculuğa çıkın. İstanbul mutfağının özünün ikonik tarihi yarımadanın fonunda ortaya…
Enfes 2024 menümüzde Tatar mutfağının iştah açıcı lezzetleriyle karşınızdayız!Damak tadınızı tatmin etmek ve sizi Tatar kültürünün kalbine taşımak için ustalıkla hazırlanmış, özenle seçilmiş Tatar Salim yemeklerimiz ile eşi benzeri olmayan bir mutfak yolculuğuna çıkın. Enfes ızgara etlerden, aromatik pilavlara ve leziz hamur işlerine kadar her yemek, geleneksel teknikler ve en iyi malzemeler kullanılarak titizlikle hazırlanan…
“Kore’de 2024 Menümüzü Tanıtıyoruz” Kore’nin 2024’e yönelik en yeni menüsüyle eşi benzeri olmayan bir mutfak yolculuğuna çıkın. Duyularınızı memnun etmek için titizlikle hazırlanmış lezzetlerin baştan çıkarıcı birleşimine kendinizi kaptırın. Geleneksel favorilerden yenilikçi kreasyonlara kadar her yemek, yemek deneyiminizi geliştirmek için tasarlanmış bir şaheserdir. Çağdaş dokunuşları benimserken Kore mutfağının özünü yansıtacak şekilde özenle seçilmiş özel yemeklerimizin…
Menüyü mevsimlerin belirlediği ve yaratıcılığın sınır tanımadığı bir mutfak dünyasına adım atın. Spago’da, vizyon sahibi Wolfgang Puck’ın rehberliğinde, sıradanlığın ötesine geçen bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. Menümüz, Amerikan, Asya ve İtalyan etkilerini uyumlu bir füzyonla harmanlayan lezzetlerin bir senfonisidir. Her yemek, yerel pazarlardan elde edilen en iyi mevsimlik ürünleri sergilemek için titizlikle hazırlanmış olup, çiftlikten…