Yılmaz Usta ve Hakan Çetinkaya’nın tecrübeli uzmanlığıyla hayata geçirilen tutku projesi Nevale ile büyüleyici bir mutfak yolculuğuna çıkın. Yemek pişirmeye olan ortak sevgileri ve zekice iş zekasından güç alarak, hem tatlı hem de tuzlu kreasyonların baştan çıkarıcı aromalarının çağırdığı bir cennet yaratmak için yola çıktılar.
Restaurant Name
Nevale
Cuisine Type
Mediterranean restaurant
Opening Hours
11:00AM – 10:00PM
En başından beri vizyonları açıktı: Kendine özgü bir mutfak kimliği oluşturmak ve böylece Nevale’nin doğuşuna yol açmak. İsmin kendisi, her biri bir öncekinden daha baştan çıkarıcı sayısız gastronomik lezzetle dolu bir dünyayı çağrıştırıyor.
Sarsılmaz bağlılıklarından yola çıkan kurucular, leziz tatlılardan lezzetli lezzetlere kadar uzanan nefis ikramlardan oluşan bir repertuvarı titizlikle hazırladılar. Nevale’de her lokma bir hikaye anlatır ve sizi her ziyaretinizde mutfak mükemmelliğinin özünün tadını çıkarmaya davet eder.
Nevale Kahvaltı Menuleri
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Serpme Kahvaltı
295,00 TL
Lüks Serpme Kahvaltı
375,00 TL
Serpme Kahvaltı Patron
410,00 TL
Nevale Special Kahvaltı (2 Kişilik)
575,00 TL
Büyük Kahvaltı Sinisi (2 Kişilik)
485,00 TL
Ortaya Sımsıcak Seyler
340,00 TL
Hızlı Kahvaltı
190,00 TL
Klasik Kahvaltı Tabağı
280,00 TL
Lüks Hızlı Kahvaltı
265,00 TL
Sıcak Kahvaltı
195,00 TL
Fit Kahvaltı
180,00 TL
Pankek
175,00 TL
Muhlama
210,00 TL
Nevale İlave Kahvaltılıklar
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Zeytin Yeşil
50,00 TL
Zeytin Siyah
50,00 TL
Biber Yeşil Köy
40,00 TL
Peynir Çeçil
50,00 TL
Peynir Klasik Beyaz
50,00 TL
Peynir Çeşnili Özel
50,00 TL
Peynir Kasar Taze
50,00 TL
Peynir Beyaz Ezine
50,00 TL
Recel Cilek
35,00 TL
Recel Böğürtlen
35,00 TL
Recel Acı Biber
35,00 TL
Lutenitsa
45,00 TL
Tahin Pekmez
50,00 TL
Haslanmış Yumurta
20,00 TL
Tereyağ
50,00 TL
Peynir Tabagi (4 Kişilik)
320,00 TL
Kaymak
75,00 TL
Kızarmış Hellim
80,00 TL
Sucuk Izgara
145,00 TL
Bal
45,00 TL
Recel Visne
35,00 TL
Domates Ve Salata Sogus
50,00 TL
Nutella
45,00 TL
Nevale Yumurtalı Yiyecekler
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Fransız Omlet
155,00 TL
Ispanaklı Mantarlı Omlet
155,00 TL
Nevale Omlet
150,00 TL
Akdeniz Omlet
130,00 TL
Karışık Turko Omlet
155,00 TL
Tost Omlet
160,00 TL
Sucuklu Yumurta / Fried Eggs with Spicy Sausage
200,00 TL
Köy Tereyağında Yumurta / Fried Eggs with Village Butter
100,00 TL
Kaşarlı Omlet / Omelet with Kashar Cheese
155,00 TL
Mantarlı Kasarlı Omlet / Omelet with Mushroom and Kashar Cheese
140,00 TL
Domatesli Beyaz Peynirli Omlet / Omelet with Tomato and White Cheese
125,00 TL
Sade Omlet / Plain Omelet
120,00 TL
Menemen / Scrambled Eggs with Vegetables
150,00 TL
Peynirli Yumurta / Fried Eggs with Cheese
150,00 TL
Kıymalı Yumurta / Fried Eggs with Minced Meat
230,00 TL
Pastırmalı Yumurta / Fried Eggs with Pastrami
240,00 TL
Kavurmalı Yumurta / Fried eggs with roasted meat
240,00 TL
Nevale Hamur İşleri
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Açma Çeşitleri
18,00 TL
Kol Böreği Çeşitleri
70,00 TL
Poaça Çeşitleri
19,00 TL
Simit Çeşitleri
12,00 TL
Su Böreği
70,00 TL
Talas Böreği Çeşitleri
44,00 TL
Nevale Tostlar & Gözlemeler
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Sucuklu Tost
185,00 TL
Kaşarlı Tost / Kashar Cheese Toast
150,00 TL
Akdeniz Tostu / Mediterranean Toast
155,00 TL
Sucuklu Kaşarlı Tost / Spicy sausage and kashar cheese tost
185,00 TL
Simit Tost / Bagel Toast
120,00 TL
Bazlama Tost / Flatbread Toast
195,00 TL
Anadolu Tost / Anatolian Toast
185,00 TL
Akçay Tostu / Akçay Toast
190,00 TL
Patatesli Gözleme / Flatbread with Potato
190,00 TL
Ispanaklı Gözleme / Flatbread with Spinach
210,00 TL
Beyaz Peynir Domatesli Tost / Toast with White Cheese and Tomato
150,00 TL
Salcalı Sokak Tostu / Toast with Tomato Paste
150,00 TL
Patlıcanlı Gözleme / Flatbread with Aubergine
190,00 TL
Nevale Başlangıçlar
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Gunun Corbasi / Soup of the Day
85,00 TL
Nevale Salatalar
Menü Öğesi
Fiyat (TL)
Thai Deniz Mahsülleri Salata (Sadece Mudanya Şubemizde)
430,00 TL
Somonlu Kineolu Salata (Sadece Mudanya Şubemizde)
430,00 TL
Pesto Soslu Tavuk Salata / Chicken Salad With Pesto
1963’ten bu yana Bursa’nın kalbinde yer alan bir lezzet harikası olan Çiçek Izgara’da Türk mutfağının özünü deneyimleyin. Vizyon sahibi Hasan Erdihan Hınçalan tarafından kurulan Çiçek Izgara, benzersiz yaklaşımıyla ızgara sanatında devrim yarattı. Hasan Bey’in mirası ailesi aracılığıyla yaşasa da kaliteye olan bağlılık değişmeden kalıyor. Bölgeden titizlikle temin edilen her malzeme, en üst düzeyde tazelik ve…
1972’den beri damak tadına hitap eden bir mutfak kurumu olan GELİK Et Restoran’ın mirasını keşfedin. İstanbul’un kalbinde yer alan hikayemiz, özgünlük tutkusu ve mükemmelliğe bağlılıkla başlıyor. Batı Karadeniz’in büyüleyici yayla evlerinden ilham alan kurucular, Antalya Akseki’den Ömer Duruk (huzur içinde yatsın) ve Karabük Eskipazar’dan İbrahim Denizer, mutfak coğrafyasını yeniden tanımlamak için bir yolculuğa çıktı. Onların…
Çiya ile kebap lokantalarının geleneksel sınırlarını aşan, epikürcü bir yolculuğa çıkın. Bu sadece bir yemek değil; Bu, şevkle, titiz araştırmalarla ve cömert bir sevgi serpintisiyle hazırlanmış bir mutfak macerasıdır. Mütevazı bir kebap dükkanı olarak başlayan şey, her yemeğin sarsılmaz bir tutku ve sarsılmaz bağlılığın öyküsünü anlattığı bir lezzetler diyarına dönüştü. Çiya ismi, yüksek dağ zirveleri…
“Enfes Lezzetlerin Keyfini Çıkarın: Aşiyan Çengelköy’ün 2024 Menüsü” Aşiyan Çengelköy’ün 2024 yılı iştah kabartan menüsüyle benzersiz bir lezzet yolculuğuna çıkın. Türk gastronomisini yeni boyutlara taşıyan ikramlarımız, gelenekle yeniliği birleştiren unutulmaz bir yemek deneyimi vaat ediyor. Görkemli mezelerden şatafatlı tatlılara kadar her yemek, en iyi malzemeler kullanılarak titizlikle hazırlanır ve her lokmanın lezzet ve özgünlüğün bir…
Yemek Meraklılarının Dikkatine! Green Chef’in Türkiye’deki cazip teklifleri hakkında en yeni güncellemeleri mi arıyorsunuz? Başka yerde arama! Canlı görseller ve doğrudan Green Chef Türkiye’den alınan güncel fiyatlar ile tamamlanan menülerden oluşan geniş bir koleksiyon hazırladık. Green Chef’in sevilen klasikler, bütçeye uygun seçenekler, karşı konulmaz kızarmış tavuk seçenekleri, enfes çocuk seçenekleri, besleyici kaseler, sulu burgerler, iştah…
Karşınızda Açlık: Beş canlı ülkede sınırları aşan ve damak zevkini tatmin eden bir mutfak hissi. 2012 yılında İstanbul’un hareketli sokaklarında doğan Açlık, mütevazı bir çaba olarak başladı. Ancak bu mütevazı başlangıçlardan itibaren, dünya çapında 40’tan fazla saygın restoranıyla övünen küresel bir fenomen haline geldi. The Hunger’da sadece yemek servisi yapmıyoruz; deneyimler üretiyoruz. 1000’i aşkın tutkulu…