Lüksün mükemmel lezzetlerle buluştuğu Bodrum Yalıkavak Marina’da Zuma’nın yıllık cazibesini deneyimleyin. Modern Japon mutfağının bir karışımını ve Ege Denizi’nin panoramik manzarasını sunan, Akdeniz’in muhteşem fonunda yer alan özel bir izakaya deneyiminin keyfini çıkarın.
Restaurant Name | Zuma |
Cuisine Type | Cocktail bar, Restaurant |
Opening Hours | 10:00AM – 12:00AM |
Özgünlüğü çağdaş bir dokunuşla kutlayan bir mutfak yolculuğunu keşfedin. Zuma’nın üç farklı mutfaktan (ana mutfak, suşi tezgahı ve robata ızgarası) oluşan menüsü, Japonya’nın en iyi lezzetlerini yenilikçi mutfak teknikleriyle harmanlayan baştan çıkarıcı bir dizi yemek sunuyor.
Nigiri Sushi / Sashimi
2 Pieces / 3 Pieces
Ürün | 2 Pieces (TL) | 3 Pieces (TL) | Açıklama |
---|---|---|---|
Ton Balığı (Tuna) | 330 | 330 | |
Yarım Yağlı Ton Balığı (Semi Fatty Tuna) | 430 | 430 | |
Yağlı Ton Balığı (Fatty Tuna) | 500 | 500 | |
Somon (Salmon) | 295 | 295 | |
Levrek (Seabass) | 260 | 260 | |
Somon Yumurtası (Salmon Roe) | 455 | 455 | |
Akya Balığı (Yellowtail) | 465 | 465 | |
Karides (Shrimp) | 315 | 315 | |
Ahtapot (Octopus) | 325 | 325 | |
Taze Yılan Balığı (Freshwater Eel) | 570 | 570 | |
Tatlı Omlet (Sweet Omelette) | 165 | 165 | |
Kalamar (Squid) | 325 | 325 | |
Mercan (Red Snapper) | 495 | 495 | |
Çupra (Sea Bream) | 245 | 245 |
Chef’s Selection
Ürün | Fiyat (TL) | Açıklama |
---|---|---|
6 Çeşit Nigiri | 880 | 6 variations nigiri |
9 Çeşit Nigiri | 1275 | 9 variations nigiri |
4 Çeşit Sashimi | 915 | 4 variations sashimi |
7 Çeşit Sashimi | 1390 | 7 variations sashimi |
Maki Rolls
Ürün | Fiyat (TL) | Açıklama |
---|---|---|
Salatalık (Cucumber) (v) | 235 | |
Avokado (Avocado) (v) | 315 | |
Ton Balığı (Tuna) | 345 | |
Alaska Yengeç, Avokado ve Tobiko (Fresh Crab, Avocado and Tobiko) | 1025 | |
Somon, Avokado, Tenkasu ve Kizami Wasabi (Salmon, Avocado, Tenkasu and Kizami Wasabi) | 385 | |
Karışık Deniz Mahsulleri, Avokado, Salatalık (Mixed Seafood Selection with Avocado, Cucumber) | 385 | |
Izgara Yılan Balığı, Avokado ve Tatlı Omlet (Grilled Freshwater Eel with Avocado, Sweet Omelette) | 515 | |
Zencefil, Salatalık ve Avokado (Ginger, Cucumber and Avocado) (v) | 345 | |
Somon, Karides, Kuşkonmaz ile Tenkasu ve Japon Eriği (Salmon, Prawn, Asparagus with Tenkasu and Ume Boshi) | 435 | (Yosunsuz ve pirinçsiz yapılır) (Without nori and rice) |
Yarım Yağlı Ton Balığı Aburi, Truffle, Yuzu, Acılı Mayonez (Semi Fatty Tuna Aburi with Truffle, Yuzu, Spicy Mayonnaise) | 635 | |
Beef Maki, Havuç ve Salatalık Turşusu (Braised Beef Maki, Pickled Carrot and Cucumber) | 385 | |
Avokado, Zencefil, Kuşkonmaz, Lahana, Salatalık, Havuç (Avocado, Ginger, Asparagus, Cabbage, Cucumber, Carrot) (v) | 325 | |
Ton Balığı, Ev Yapımı Acılı Miso, Yuzu Tobiko (Tuna, Homemade Chilli Miso, Yuzu Tobiko) | 430 | |
Karides Tempura, Havuç Turşusu, Avokado, Karasumi Mayonez (Ebi Maki, Pickled Carrot, Avocado, Karasumi Mayonnaise) | 570 | |
Yarım Yağlı Ton Balığı, Dilimlenmiş Taze Soğan (Arjun’s Chu Toro and Finely Diced Spring Onions) | 375 | |
Acılı Akya, Kizame Wasabi, Acı Yeşil Biber (Spicy Hamachi, Kizame Wasabi, Green Chilli Pepper) | 535 | |
Yılan Balığı, Avokado, Karides, Salatalık, Unagi Sos (Freshwater Eel, Avocado, Prawn, Cucumber, Unagi Sauce) | 515 |
El Yapımı Temaki (Handrolls)
- İsteğe bağlı olarak temin edilebilir (Available on request)
Daikoku
- Menümüzden şefimizin seçtiği özel tabaklar (Minimum 2 kişi ve tüm masa için servis edilir) (An extensive selection of dishes chosen by our head chef – Only available as a choice for the whole table, minimum of 2 guests)
Ürün | Fiyat (TL) | Açıklama |
---|---|---|
Signature | 3800 | Per person |
Premium | 4500 | Per person |
Snacks and Soups (Aperitifler ve Çorba)
Ürün | Fiyat (TL) |
---|---|
Haşlanmış Edamame, Deniz Tuzu (Steamed Soybeans with Sea Salt) (v) | 240 |
Izgara Edamame, Trüflü Ponzu Sos (Grilled Soybeans with Truffle Ponzu) | 260 |
Sote Edamame, Acılı Sarımsak ve Zencefil (Stir Fried Soybeans with Chilli, Garlic and Ginger) | 245 |
Kızarmış Çıtır Kalamar, Sivri Biber ve Lime (Crispy Fried Squid, Green Chilli and Lime) | 775 |
Miso Çorbası, Tofu, Wakame ve Taze Soğan (Miso Soup with Tofu, Wakame and Spring Onion) | 265 |
Yengeç Çorbası, Acılı Miso ve Edamame (Crab Soup, Spicy Miso and Soybeans) | 420 |
Karides ve Morina Balıklı Gyoza (Prawn and Black Cod Gyoza) | 500 |
Yumuşak Kabuklu Yengeç, Wasabi Mayonez (Fried Soft-Shell Crab, Wasabi Mayonnaise) | 945 |
Salads (Salatalar)
Ürün | Fiyat (TL) |
---|---|
Zuma Salatası, Kuşkonmaz, Domates, Miso Zencefil Sos (Zuma Salad with Asparagus, Tomato and Ginger Miso Dressing) (v) | 405 |
Avokado ve Kuşkonmaz Salatası, Ballı Yuzu Sos (Green Salad with Avocado, Asparagus, Lemon Honey Dressing) (v) | 510 |
Yengeç Salatası, Avokado ve Susam Sos (Crab, Green Salad with Avocado and Sesame Dressing) | 1265 |
Kızarmış Baharatlı Tofu, Avokado ve Japon Salatası ile (Spicy Fried Tofu, Avocado and Japanese Herbs) | 560 |
Cold Dishes (Soğuk Yemekler)
Ürün | Fiyat (TL) |
---|---|
İnce Dilimlenmiş Yarım Yağlı Ton Balığı, Acı Biber, Susam (Thinly Sliced Chu Toro Tuna, Chilli, Coriander, Sesame) | 580 |
Sırlanmış Somon, Shiso Soya, Hardallı Miso (Seared Salmon, Shiso Soy, Miso Mustard) | 435 |
İnce Levrek Dilimleri, Somon Yumurtası, Trüf Yuzu Sosu (Thinly Sliced Seabass with Yuzu, Truffle Oil and Salmon Roe) | 445 |
Sırlanmış Ton Balığı, Acılı Daikon ve Ponzu Sos ile (Sliced Seared Tuna, Chilli Daikon and Ponzu Sauce) | 475 |
Akya Balığı Sashimi, Acı Yeşil Biber, Sarımsak Turşusu (Sliced Yellowtail, Green Chilli Relish, Ponzu and Pickled Garlic) | 705 |
Somon ve Ton Balık Tartar, Pirinç Krakeri (Salmon and Tuna Tartare, Seaweed Rice Crackers) | 625 |
Caviar (5g) | 955 |
Et Tataki, Trüflü Ponzu Sos ile ( |
Tempura
Ürün | Fiyat (TL) |
---|---|
Tatlı Karides, Wasabi ve Acılı Mayonez (Sweet Prawn, Green Pea Wasabi and Chilli Mayonnaise) | 640 |
Jumbo Karides (Tiger Prawn) | 680 |
Sebze Çeşitleri (Assorted Vegetables) (v) | 390 |
Istakoz, Acılı Ponzu ve Wasabi Mayonez (Lobster with Chilli Ponzu and Wasabi Mayonnaise) | 2280 |
Signature Dishes (Özel Yemekler)
Ürün | Fiyat (TL) |
---|---|
Hoba Yaprağında Miso Marineli Morina Balığı (Miso Marinated Black Cod Wrapped in Hoba Leaf) | 1540 |
Izgara Şili Levreği, Acılı Zencefil Sos (Grilled Chilean Seabass with Green Chilli Ginger Dressing) | 1735 |
Buğday Miso ile Marine Edilmiş Fırında Piliç (Barley Miso Marinated Roasted Chicken) | 760 |
Baharatlı Bonfile, Susam, Acı Biber ve Tatlı Soya Sos (Spicy Beef Tenderloin with Sesame, Red Chilli, Sweet Soy) | 1100 |
Antrikot, Wafu Sos ve Sarımsak Cipsleri (Rib Eye, Wafu Sauce and Garlic Chips) | 1135 |
Acı Miso Marineli Dana Kaburga (Chilli Miso Marinated Beef Ribs) | 1025 |
Fırınlanmış Istakoz, Acılı Ponzu Tereyağı (Roasted Lobster, Chilli Ponzu Butter) | Whole: 6760 / Half: 3380 |
Güveçte Mantarlı Japon Pilavı (Japanese Mushroom Rice Hotpot) (v)
- Minimum 4 kişilik masaya tavsiye edilir (Recommended for 4 guests minimum): 915 TL
From the Robata Grill (Robata Izgaradan Deniz Mahsülleri ve Et)
Seafood (Deniz Mahsülleri)
Ürün | Fiyat (TL) |
---|---|
Jumbo Karides, Yuzulu Biber Sos (Jumbo Tiger Prawn with Yuzu Pepper) | 1335 |
Teriyaki Soslu Somon, Turşulanmış Salatalık (Salmon Teriyaki with Pickled Cucumber) (a) | 915 |
Tuzlanmış Izgara Levrek, Közlenmiş Domates, Zencefil Salata (Salt Grilled Seabass with Burnt Tomato and Ginger Relish) | 890 |
Meat (Et)
Ürün | Fiyat (TL) |
---|---|
Tatlı Misolu, Karabiberli Kuzu Kaburga (Lamb Ribs Glazed with Sweet Miso and Black Pepper) | 1195 |
Marine Edilmiş Kuzu Pirzola, Ev Yapımı Turşu (Marinated Lamb Chops, Homemade Pickles) | 1215 |
250 g Bonfile (250 g Tenderloin) | 1585 |
300 g Antrikot (300 g Rib Eye) | 1570 |
700 g Dry Aged Kemikli Antrikot (700 g Bone-In Rib Eye) | 3160 |
Vegetables (Sebzeler)
Ürün | Fiyat (TL) |
---|---|
Tatlı Mısır, Acılı Ponzu Tereyağı (Sweet Corn with Chilli Ponzu Butter) | 395 |
Kuşkonmaz, Wafu Sos ve Susam (Asparagus with Wafu Sauce and Sesame) (v) | 600 |
Fırınlanmış Patates, Acı Biber Ponzu ve Lime (Roasted Whole Potato, Chilli Ponzu Butter and Lime) (v) | 395 |
Mantar Şişleri, Sarımsak ve Tereyağı Sos (Mushroom Skewers, Garlic and Soy Butter) | 370 |
Tatlı Patates, Susam ve Teriyaki Sos (Sweet Potato, Sesame and Teriyaki Sauce) (v) (a) | 340 |
Skewers and Sides (Şişler ve Garnitürler)
Ürün | Fiyat (TL) |
---|---|
Izgara Tavuk Şiş, Bebek Pırasa ile (Chicken Skewers with Baby Leek) (a) | 315 |
Dana Şiş, Sivri Biber ve Acılı Soya Sos (Beef and Green Chilli Skewers with Smoked Chilli Soy) | 435 |
Izgara Tavuk Kanatları, Deniz Tuzu ve Lime (Grilled Chicken Wings, Sea Salt and Lime) (a) | 415 |
Havyar (5g) (Caviar) | 955 |
Buharda Pişmiş Pirinç, Susam ile (Steamed Rice with Sesame Seeds) (v) | 145 |
Tatlılar
Tatlılar | Fiyat (TL) |
---|---|
Zuma Tatlı Tabağı Şef’in Seçimi İmza Tatlılar Mevsimsel Egzotik Meyveler, Dondurma ve Sorbe İle | 570 |
Çıtır Fındıklı, Sütlü Çikolata Barı, Misolu Kahve Dondurması İle | 520 |
Cheesecake, Ahududu, Kaju Crumble, Guave Sorbe | 900 (recommended for 2 guests) |
Pekan Cevizli Sundae, Miso-Akçaağaç Butterscotch | 435 |
Beyaz Çikolatalı Cremeux, Yaseminli Çilek Dondurma ve Mereng | 520 |
Egzotik Meyveli Chawan Mushi | 435 |
Yeşil Çay ve Muzlu Kek, Hindistan Cevizli Dondurma ve Fıstıklı Toffee Sos | 435 |
Karamelli Ilık Çikolata Kek, Vanilyalı Dondurma İle | 520 |
Egzotik ve Mevsimsel Meyve Tabağı | 650 |
Mochi Dondurma Çeşitleri | 465 |
Sorbet Çeşitleri Mango, Çilek, Egzotik Meyve, Frambuaz Liçi, Yuzu Limon | 430 |
Dondurma Çeşitleri Kahve, Vanilya, Hindistan Cevizi, Yeşil Çay | 430 |
Non-Alcoholic Cocktails
Kokteyl Adı | İçindekiler | Fiyat (TL) |
---|---|---|
Norisan | Çarkıfelek meyvesi, nane, ananas püresi, portakal suyu | 270 |
Yoşi Nura | Zencefil, taze nane, limon suyu, soda | 270 |
Non-Alcoholic Cocktails
Kokteyl İsmi | İçerikler | Fiyat (TRY) |
---|---|---|
Shinzui | Nane, çarkıfelek, ananas, portakal | 340 |
Yoshi Nura | Nane, zencefil, lime, soda | 340 |
Virgin Colada | Hindistan cevizi, ananas, yuzu, limon | 340 |
Shojo | Çilek, fesleğen, greyfurt, cranberry | 340 |
Tokachi | Kivi, nane, zencefil, elma ve lime | 340 |