1996 yılının serin sonbaharında bir vizyon doğdu. Mütevazı başlangıçlardan hırs ve sınırsız hayallerle beslenen bir organizasyon ortaya çıktı. Yol kolay değildi ama azim ve sarsılmaz adanmışlıkla arzularımızı gerçeğe dönüştürdük.
Restaurant Name
Biget
Cuisine Type
Steakhouse
Opening Hours
9:00AM – 11:00PM
2000 yılının şafağında bir dönüm noktasına ulaşıldı; açılış başyapıtımız Biget İskender’in görücüye çıkışı. Mutfakta yeniliğin önünü açan bir zafer. Ardından, 2008’in hareketli yazında menümüzü bir yıldız daha süsledi: Biget Et ve Kebap, olağanüstü lezzetler yaratma konusundaki kararlılığımızın bir kanıtı.
Yirmi yılı aşkın bir süredir yolculuğumuz zorluklar ve zaferlerle örülmüş bir duvar halısıydı. Ancak denemelerin ortasında mükemmelliğe olan bağlılığımız sarsılmaz bir şekilde devam etti. En büyük yatırımımız her zaman yarattığımız her yemeğe aşılanan sınırsız tutku ve sevgi olmuştur.
Bizimle bir gastronomi yolculuğuna çıkın ve her lokmanın tutku, azim ve mükemmel mutfak arayışının öyküsünü anlattığı Biget’in özünü deneyimleyin.
“Mutfak Lezzetlerini Yaşayın: Kızılkayalar 2024 Menü Fiyatlarını Keşfedin! Kızılkayalar’ın 2024’e özel yeni menü seçenekleriyle enfes bir mutfak yolculuğuna çıkın. Her damak tadına hitap edecek şekilde özenle hazırlanmış, iştah açıcı lezzetlerin ve sıra dışı yemeklerin dünyasına dalın. Lezzetli başlangıçlardan ağız sulandıran ana yemeklere ve nefis tatlılara kadar menümüz, keyif vaat eden çok çeşitli bir seçime sahiptir….
2019 yılında Bursa’da kurulan Ekleristan, kısa sürede Türkiye genelinde 400’e yakın şubeye ulaşarak 26 ekler çeşidiyle hizmet vermeye başladı. Bugün, üretim tesisimizde 500’den fazla meslektaştan oluşan özel bir ekip ve 30 üyeli güçlü bir yönetim birimi tarafından desteklenen ayak izimiz, 53 şehirde 415 şubeyi kapsamaktadır. 2022 yılının sonlarında Ekleristan’ın dondurma dünyasındaki zaferini tekrarlamak için Dondurmanya’yı…
Her yemeğin bir gelenek ve tutku hikayesi anlattığı Filo D’olio’da İtalya’nın zengin lezzetlerinin tadını çıkarın. Menümüz, pizza, makarna, risotto gibi sevilen klasiklerin ve bir dizi leziz deniz ürünleri kreasyonunun yer aldığı, İtalyan mutfağının kalbine doğru bir mutfak yolculuğudur. Ancak mesele sadece ana yemek değil; özenle hazırlanmış antipasti tabaklarımız, ilk lokmadan itibaren damak tadınızı baştan çıkarmak…
Trilye Restoran, kurulduğu 2002 yılından bu yana, doğanın nimetlerini en nefis haliyle sunan, eşsiz deniz ürünleri yemekleriyle eş anlamlıdır. Süreyya Üzmez ve eşi Mahmure Üzmez tarafından kurulan Trilye, “Sağlık için balık yiyin, balık için Trilye” mottosuyla damak tadına hitap eden, aynı zamanda sağlığa da katkı sağlayan bir mutfak yolculuğu yaşatmayı amaçlıyor. Ankara’nın Gaziosmanpaşa ilçesinin kalbinde…
Et senin, kemik bizim” sloganıyla yaşadığımız Uzan Et Mangal’da sıra dışı bir mutfak yolculuğuna çıkın. Tanıdık lezzetlerin yeniden hayal edildiği bir dünyaya adım atın, sizi farklı bir damak tadına ve sıradanlığın ötesine geçen bir tada kendinizi şımartmaya davet edin. Mükemmelliğe olan bağlılığımız, titizlikle tedarik ettiğimiz ve sertifikalı ürünlerimizden, bilgili personelimiz tarafından sağlanan kusursuz hizmete kadar…
“Mutfakta Mükemmelliğin Keyfini Çıkarın: Galeyan Restoran Menüsü 2024” Yepyeni Galeyan Restoran Menüsü 2024 ile mutfak sanatımızın enfes lezzetlerinin tadını çıkarın. Yemek deneyiminizi yeni boyutlara taşıyarak sizi tutkulu şeflerimizin titizlikle hazırladığı lezzet senfonisini keşfetmeye davet ediyoruz. Baştan çıkarıcı mezelerden yozlaşmış tatlılara kadar her yemek, yaratıcılığın ve kalitenin özünü temsil ediyor ve eşi benzeri olmayan bir gastronomik…