Titizlikle hazırlanmış 2024 menümüzle Aheste’nin mutfak sanatını deneyimleyin. Her yemek, geleneksel teknikleri çağdaş yetenekle harmanlayan bir lezzet senfonisidir. Şeflerimiz yaratıcı vizyonlarını hayata geçirirken yerel ve sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen en iyi malzemelerin tadını çıkarın. İster özel yemeklerimizin tadına bakın ister yeni sezonluk kreasyonları keşfedin, her lokma unutulmaz bir yemek deneyimi vaat ediyor.

Restaurant NameAheste
Cuisine TypeRestaurant
Opening Hours10:00AM – 10:00PM

Mutfak mirasımızın zenginliğini ve modern mutfağın yenilikçiliğini kutlayan bir gastronomi yolculuğu için Aheste’de bize katılın. Lezzet, doku ve sunumun mükemmel uyumunu sunan 2024 menümüz, hem sevindirecek hem de şaşırtacak şekilde tasarlandı. Her yemeğin bir şaheser, her ziyaretin birer fırsat olduğu lezzetler dünyasında sizi unutulmaz bir maceraya çıkaralım.

Soğuk Yemekler

TabakFiyat (₺)Tanım
Dudi İran pirinci520Çıtır soğan ve taze kişniş ile
Yeşil salata560Izgara sebzeler ve peynirle
Domates560Tabal peyniri ve çıtır ekmekle
Asma yaprakları480Kaju kreması ile
Tuzlanmış levrek600Narenciye soslu
Kalamarka600Ezine peynir kreması ve rakı ile
Tuna kadayıf600Nar ekşili mayonez ile

Sıcak Dersler

TabakFiyat (₺)Tanım
Urla konfi enginar püresi ve cips ile600
Miso soslu balkabağı, çıtır patates ve köpük550
Kırmızı çipura900Domates çorbası ve mısır ekmeği ile
Ahtapot1100Kırmızı lahana, tarhana sosu ve patates ile
Diyarbakır kıbbeh750Antep fıstığı ve tahinli yoğurt ile
Kuzu yüreği680Fırında patates ile
Kuzu boyun eti900Kömürleşmiş kapya biber köpüğü ile
Izgara dana dili900Turşu rezene salatası ile

Ana Yemekler

TabakFiyat (₺)Tanım
Sea bream with keşkek1400
Tavuk konfi1400Kepse pilavı ile
Yavaş pişirilmiş kuzu omuzu1400Karışık buğday pilavı ile

Soğuk Yemekler

TabakFiyat (₺)
Çıtır soğan ve kişnişli Dudi Fars pirinci520
Tabal peynirli domates ve çıtır ekmek560
Izgara sebzeli ve peynirli yeşil salata560

Vejetaryen Tadım Menüsü

KursTanım
1. KursTopik kraker, tulum peynirli çıtır hamur, Dudi Fars pirinci, ızgara sebzeli ve peynirli yeşil salata
2. KursKaju kremalı asma yaprakları, karnabahar ve kara lahana, rezene ve fesleğenli pancar
3. KursTabal peynirli domates ve çıtır ekmek, Urla konfi enginar, mevsim mantarları, miso soslu balkabağı

Sıcak Dersler

TabakFiyat (₺)
Kaju kremalı asma yaprakları480
Rezene ve fesleğenli pancar480
Urla konfi enginar püresi ve cips ile600
Miso soslu balkabağı, çıtır patates ve köpük550

Ana Yemekler

TabakTanım
Confit enginar diye bağırıyor
Mevsim mantarları
Miso soslu balkabağı

Tatlı

TabakFiyat (₺)
Pıhtılaşmış manda sütü kremasıyla haşlanmış ayvaKişi başı 2800
Ihlamur şurubu ve vanilyalı dondurma ile taş kadayıf

Similar Posts